kfelek Megapat Katılım 14 Aralık 2016 Mesajlar 655 Çözümler 11 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Görüntü Operatörü 9 Aralık 2023 #1 Windows 10 Enterprise 64 Bit arıyorum bulamıyorum yardımcı olacak var mı?
KS KS kfelek Megapat Katılım 14 Aralık 2016 Mesajlar 655 Çözümler 11 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Görüntü Operatörü 11 Aralık 2023 #11 xResk dedi: ISO içindeki setup.exeden mi kurdun yoksa flasha yazdırıp mı? Genişletmek için tıkla... Tabiki rufustan yazdırıp. Artı 0 Eksi
xResk dedi: ISO içindeki setup.exeden mi kurdun yoksa flasha yazdırıp mı? Genişletmek için tıkla... Tabiki rufustan yazdırıp.
xResk Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 1.803 Makaleler 1 Çözümler 15 11 Aralık 2023 #12 kfelek dedi: Tabiki rufustan yazdırıp. Genişletmek için tıkla... Başka atayım istersen? Artı 0 Eksi
KS KS kfelek Megapat Katılım 14 Aralık 2016 Mesajlar 655 Çözümler 11 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Görüntü Operatörü 11 Aralık 2023 #13 xResk dedi: Başka atayım istersen? Genişletmek için tıkla... Ben şu an başka x bir kaynaktan eriştim ve kurulumu yapıyorum çok teşekkür ederim yine de emeğin için çok sağolasın Artı 0 Eksi
xResk dedi: Başka atayım istersen? Genişletmek için tıkla... Ben şu an başka x bir kaynaktan eriştim ve kurulumu yapıyorum çok teşekkür ederim yine de emeğin için çok sağolasın
xResk Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 1.803 Makaleler 1 Çözümler 15 11 Aralık 2023 #14 kfelek dedi: Ben şu an başka x bir kaynaktan eriştim ve kurulumu yapıyorum çok teşekkür ederim yine de emeğin için çok sağolasın Genişletmek için tıkla... Peki. Rica ederim. Artı 0 Eksi
kfelek dedi: Ben şu an başka x bir kaynaktan eriştim ve kurulumu yapıyorum çok teşekkür ederim yine de emeğin için çok sağolasın Genişletmek için tıkla... Peki. Rica ederim.