the lilith
Decapat
Merhaba şu konudaki sorunlar bende de mevcut, güncelleme alamıyorum bu sorunu çözeyim derken hizmetlere yolum düştü orada Windows Update'in olmadığını fark ettim.
www.technopat.net
ZIP'teki dosyayı çalıştırdım, CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp
Sc create wuauserv DisplayName= "Windows Update" binpath= "C:\WINDOWS\system32\svchost.exe -k netsvcs -p" Start= delayed-Auto depend= RpcSs
Kodunu da kullandım ama olmadı. Belirtilen hizmet hâlen var diyor.
Yeniden başlattıktan sonra düzeldi, konudaki arkadaşlara yeniden teşekkür ederim büyük bir sorundu hallolmasına sevindim.
Bilgisayarda herhangi bir virüs vs. var mı diye kontrol edebileceğim güvenilir bir program önerir misiniz? Taramalarda temiz çıkıyor ama emin değilim. Kaspersky aboneliğim vardı, yeterli bir program mıdır mesela?
Çözüldü: Windows Update Yok
2 hafta önce "sc delete wuauserv" komutuyla Windows Update'yi kaldırmıştım fakat mağazadan uygulama indirmeye çalıştığımda indire basınca beyaz bir pencere açılıyor ve hiçbir şey olmuyordu. Dün "sc \\sistemadı create NewService binpath= c:\windows\system32\wuauserv.exe " komutuyla tekrar...
ZIP'teki dosyayı çalıştırdım, CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp
Sc create wuauserv DisplayName= "Windows Update" binpath= "C:\WINDOWS\system32\svchost.exe -k netsvcs -p" Start= delayed-Auto depend= RpcSs
Kodunu da kullandım ama olmadı. Belirtilen hizmet hâlen var diyor.
Yeniden başlattıktan sonra düzeldi, konudaki arkadaşlara yeniden teşekkür ederim büyük bir sorundu hallolmasına sevindim.
Bilgisayarda herhangi bir virüs vs. var mı diye kontrol edebileceğim güvenilir bir program önerir misiniz? Taramalarda temiz çıkıyor ama emin değilim. Kaspersky aboneliğim vardı, yeterli bir program mıdır mesela?
Son düzenleyen: Moderatör: