Toprak124 Centipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 111 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i5 10300H CPU Nvidia Geforce GTX 1650Ti 2x 8GB DDR4 (16GB) Kubuntu 25.10 | Windows 11 IoT LTSC 2024 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Eylül 2024 #1 Selamlar PC'me LTSC kurdum fakat vinwer veya bilgisayarın hakkında kısmına girdiğimde IoT yazısı yok, bilgisayar uzun süre güvenlik güncelleştirmesi alacak mı? Ona göre ISO değiştirip format atacağım.
Selamlar PC'me LTSC kurdum fakat vinwer veya bilgisayarın hakkında kısmına girdiğimde IoT yazısı yok, bilgisayar uzun süre güvenlik güncelleştirmesi alacak mı? Ona göre ISO değiştirip format atacağım.
Çözüm Maomao 13 Eylül 2024 AtlasOS ya da ReviOS'e geçebilirsin. Windows Enterprise LTSC overview An overview of the Windows long-term servicing channel (LTSC). learn.microsoft.com Burdan da görebilirsin, 21H2 olduğu için güncelleme almaz
AtlasOS ya da ReviOS'e geçebilirsin. Windows Enterprise LTSC overview An overview of the Windows long-term servicing channel (LTSC). learn.microsoft.com Burdan da görebilirsin, 21H2 olduğu için güncelleme almaz
Maomao Kilopat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 4.959 Makaleler 18 Çözümler 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #2 AtlasOS ya da ReviOS'e geçebilirsin. Windows Enterprise LTSC overview An overview of the Windows long-term servicing channel (LTSC). learn.microsoft.com Burdan da görebilirsin, 21H2 olduğu için güncelleme almaz Artı 0 Eksi Çözüm
AtlasOS ya da ReviOS'e geçebilirsin. Windows Enterprise LTSC overview An overview of the Windows long-term servicing channel (LTSC). learn.microsoft.com Burdan da görebilirsin, 21H2 olduğu için güncelleme almaz
KS KS Toprak124 Centipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 111 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i5 10300H CPU Nvidia Geforce GTX 1650Ti 2x 8GB DDR4 (16GB) Kubuntu 25.10 | Windows 11 IoT LTSC 2024 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Eylül 2024 #3 Maomao dedi: AtlasOS'ya da ReviOS'e geçebilirsin. Windows Enterprise LTSC overview An overview of the Windows long-term servicing channel (LTSC). learn.microsoft.com Buradan da görebilirsin, 21H2 olduğu için güncelleme almaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bir de geliştirici sürümü kurmuşum yanlışlıkla etkinleştirme yapamadım kurtulmam lazım hangi siteden indirmeliyim? Artı 0 Eksi
Maomao dedi: AtlasOS'ya da ReviOS'e geçebilirsin. Windows Enterprise LTSC overview An overview of the Windows long-term servicing channel (LTSC). learn.microsoft.com Buradan da görebilirsin, 21H2 olduğu için güncelleme almaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bir de geliştirici sürümü kurmuşum yanlışlıkla etkinleştirme yapamadım kurtulmam lazım hangi siteden indirmeliyim?
Maomao Kilopat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 4.959 Makaleler 18 Çözümler 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #4 İstersen Microsoft'un sitesinden genel bir ISO indir ya da UUP dumptan Home sürümünü seçip indirebilirsin. Artı 0 Eksi
İstersen Microsoft'un sitesinden genel bir ISO indir ya da UUP dumptan Home sürümünü seçip indirebilirsin.