kenanbirkan Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #1 Merhaba, ben Windows 10 Enterprise LTSC kurdum da key nereden alınır en ucuz? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2022
KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.516 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer İstanbul 27 Şubat 2022 #2 Windows 10 Enterprise LTSC Lisans Key Satın Al SaglamLisans Windows 10 Enterprise LTSC Satın Al - Orjinal Microsoft Windows 10 Enterprise LTSC 2019 ürün etkinleştirme anahtarı Lisans Key. Güvenli Ödeme - Hemen Teslimat. www.saglamlisans.com Windows 10 Enterprise LTSC Dijital Lisans Anahtarı - Key Sepeti Windows 10 Enterprise LTSC Dijital Lisans Anahtarı, Orjinal Microsoft Onaylı Ürün Etkinleştirme Anahtarıdır. Tarafınıza Mail Olarak Teslim Edilir. keysepeti.com Hocam anca bunları buldum. Ucuza da yok. Bazı siteler free diye veriyorlar ama onlara da güvenilir mi bilmiyorum.
Windows 10 Enterprise LTSC Lisans Key Satın Al SaglamLisans Windows 10 Enterprise LTSC Satın Al - Orjinal Microsoft Windows 10 Enterprise LTSC 2019 ürün etkinleştirme anahtarı Lisans Key. Güvenli Ödeme - Hemen Teslimat. www.saglamlisans.com Windows 10 Enterprise LTSC Dijital Lisans Anahtarı - Key Sepeti Windows 10 Enterprise LTSC Dijital Lisans Anahtarı, Orjinal Microsoft Onaylı Ürün Etkinleştirme Anahtarıdır. Tarafınıza Mail Olarak Teslim Edilir. keysepeti.com Hocam anca bunları buldum. Ucuza da yok. Bazı siteler free diye veriyorlar ama onlara da güvenilir mi bilmiyorum.
kenanbirkan Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #3 Merhaba ben Windows 10 LTSC kurdum. Key alacağım. Bundan alsam oluyor mu? Windows 10 Enterprise Oem Lisans Anahtarı 32&64 Bit Key | Satın Al Windows 10 Enterprise Oem Lisans Anahtarı 32&64 Bit Key lisansı en uygun fiyatla yazılımbudur.com’da. Hemen satın alın! www.yazilimbudur.com Son düzenleyen: Moderatör: 28 Şubat 2022
Merhaba ben Windows 10 LTSC kurdum. Key alacağım. Bundan alsam oluyor mu? Windows 10 Enterprise Oem Lisans Anahtarı 32&64 Bit Key | Satın Al Windows 10 Enterprise Oem Lisans Anahtarı 32&64 Bit Key lisansı en uygun fiyatla yazılımbudur.com’da. Hemen satın alın! www.yazilimbudur.com
Prisoners Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 338 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #4 Kendi sitesinden mi yuklediniz?
kenanbirkan Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #5 Prisoners dedi: Kendi sitesinden mi yuklediniz? Genişletmek için tıkla... Evet.
Prisoners Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 338 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #6 kenanbirkan dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Format sırasında Microsoft hesabı ile giriş yapmamız mı gerekiyor? Biraz önce format attım yine bu şekilde görünüyor.
kenanbirkan dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Format sırasında Microsoft hesabı ile giriş yapmamız mı gerekiyor? Biraz önce format attım yine bu şekilde görünüyor.