Windows 10 Enterprise Kullanmanın Avantajları ve Dezavantajları Nelerdir?

Msibravo15

Femtopat
Daha fazla  
Windows 10 Enterprise sistemi yorar mı? Bu yüzden Home ya da Pro seçilmesi daha mı mantıklı? Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bu arada şu an Enterprise kurulu.

Ben enterprise kullanıyorum, bilgisayarın kendi içinde vardı. Daha fazla kaynak tüketiyor. Gereksiz özellikleri var normal kullanıcı için. Home daha ideal. Veya sisteminiz iyiyse Pro.

Hissetmezsiniz Home versiyon kullanmış olarak söyleyebilirim dediklerine göre mavi ekran hatası oranı azalıyormuş hiç mavi görmedim şu ana kadar.
Ben de görmemiştim Enterprise sürümünde. Sadece bir kere format öncesi yemiştim, 2018 yılıydı. Bir de bu sene yedim nedenini bilmediğim nedenden dolayı. Onun dışında Enterprise sürümü çok güzel. :)

Hissetmezsiniz Home versiyon kullanmış olarak söyleyebilirim dediklerine göre mavi ekran hatası oranı azalıyormuş hiç mavi görmedim şu ana kadar.

Benim eski laptopumda Windows 10 Home kuruluydu ve aşırı fazla mavi ekran hatası aldım. Daha sonra servise gönderdim ve para iadesi aldım. Windows 10 Home dada sürekli güncelleştirmelerde sorun yaşıyordum. Bu söylediklerim laptopumla alakalı olabilir.(Önceki: Lenovo Ideapad L340, şimdi: MSI Bravo 15)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı