Windows 10 Enterprise LTSC 2021 Ürün Anahtarı

at13a

Centipat
Yer
Çorum/İskilip
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba,
Technopat'dan bulduğum bir ISO dosyasıyla bilgisayarıma Windows 10 Enterprise LTSC 2021 kurdum. Şimdi ürünü etkinleştirmem gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Massgrave ile etkinleştirebilirsiniz KMS38 yöntemi ile.

Massgrave ile etkinleştirebilirsiniz KMS38 yöntemi ile.

Hocam KMSpico zararlıymış silmek için bahsedilen kodları girdim "Yazılım Lisans Sürümü: bir takım sayılar
Hata: Ürün anahtarı bulunamadı" Bildirimini alıyorum sizce silmiş miyim?

250 Lira bayağı ucuzmuş hocam

Son düzenleyen: Moderatör:
250 Lira bayağı ucuzmuş hocam

Piyasada LTSC lisansları zaten bulunmuyor. Bulunana göre fiyatı uygun sayılır. Ayrıca Windows 10 Enterprise özelliklerini kullanmıyorsanız Windows 10 Pro kullanmak daha mantıklı. 40 TL gibi fiyatlara lisansıda bulabiliyorsunuz.

Hocam bilgisayarım için ben bu sürümü uygun görüyorum yok mu hiç internette bulunan ürün anahtarları?

Hocam bilgisayarım için ben bu sürümü uygun görüyorum yok mu hiç internette bulunan ürün anahtarları?

Maalesef uygun fiyatlı başka yok. Bulduğum bu sitedende daha önceden alışveriş yapmadım. İsterseniz inceleyebilirsiniz.

Hocam bu siteden daha önceden 150 liraya Windows 7 Enterprise ürün anahtarı almıştım. Şimdiyse 250 liraya Windows 10 Enterprise LTSC 2021 alacağım güvenebilirim değil mi?

Hocam bu siteden daha önceden 150 liraya Windows 7 Enterprise ürün anahtarı almıştım. Şimdiyse 250 liraya Windows 10 Enterprise LTSC 2021 alacağım güvenebilirim değil mi?

SağlamLisans'ta uzun süredir sorun yaşamadım. Birkaç defa key almıştım en geç 15 dakikada teslim gerçekleştirmişlerdi.

Hocam KMSpico zararlıymış silmek için bahsedilen kodları girdim "Yazılım Lisans Sürümü: bir takım sayılar
Hata: Ürün anahtarı bulunamadı" Bildirimini alıyorum sizce silmiş miyim?

Bahsettiğim yöntem KMSpico değil powershell ile etkinleştiriliyor. Tek seferlik internet gerekli. Kmspico aktif olarak arkaplanda çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…