basimAC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2018 Mesajlar 1.391 Çözümler 33 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Şubat 2024 #1 Arkadaşlar Windows 11'den bu sisteme geçtim. Memnun kalanlar var mı? Şu anlık bir artısını göremedim. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2024
Arkadaşlar Windows 11'den bu sisteme geçtim. Memnun kalanlar var mı? Şu anlık bir artısını göremedim.
Yağızımsı Centipat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 561 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 4 GB RAM, İntel HD Graphics 3000, 2.50 GHz Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #2 basimAC dedi: Arkadaşlar Windows 11'den bu sisteme geçtim. Memnun kalanlar var mı? Şu anlık bir artısını göremedim. Genişletmek için tıkla... Geçenlerde laptop aldım. İlk kez Windows 11'i o zaman gördüm. Windows 11 kullanmak yerine GNOME masaüstü ortamlı bir Linux dağıtımı kullanın. Doğru düzgün dil desteği bile yok.
basimAC dedi: Arkadaşlar Windows 11'den bu sisteme geçtim. Memnun kalanlar var mı? Şu anlık bir artısını göremedim. Genişletmek için tıkla... Geçenlerde laptop aldım. İlk kez Windows 11'i o zaman gördüm. Windows 11 kullanmak yerine GNOME masaüstü ortamlı bir Linux dağıtımı kullanın. Doğru düzgün dil desteği bile yok.