Çözüldü Windows 10 Enterprise LTSC Arapça dili nasıl kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
12
Sosyal'e selam, 2018 Enterprise LTSC kurdum, yanlışlıkla Arapça ISO dosyasını indirmişim ve zaman kaybetmemek için türkçesini indirmedim, arapçadan zar zor kurcalasam da sonunda Türkçe yaptım sistemi, ama şimdi de bildirimler veya oturum açma ekranında Arapça yazılar görüyorum. Yüklü olan Arapça'yı nasıl kaldırırm? Arapça yazı görmek istemiyorum.
En basit örneği burada:

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Windows 10 da bu ayarı bulup Türkçe yapın. Sanırım denetim masasında dil kısmında idi. Kurcalarsanız bulursunuz.
Alttaki iki tiki işaretleyin.
1650493963102.png
Sosyal'e selam, 2018 Enterprise LTSC kurdum, yanlışlıkla Arapça ISO dosyasını indirmişim ve zaman kaybetmemek için türkçesini indirmedim, arapçadan zar zor kurcalasam da sonunda Türkçe yaptım sistemi, ama şimdi de bildirimler veya oturum açma ekranında Arapça yazılar görüyorum. Yüklü olan Arapça'yı nasıl kaldırırm? Arapça yazı görmek istemiyorum.
En basit örneği burada:

Eki Görüntüle 1365931

Dil ayarlarını böyle yaptın değil mi?
Yapmadıysan benim ki gibi yap.

dasadad.PNG

Hocam fotoğraf biraz yanlış anlaşılmış mavi ile seçilen yer değil de benim işaretlediğim yer.
Şimdi attığım fotoğrafta aynı değil mi?

Eki Görüntüle 1365941
Hayır, yanlış anlamadım. Bütünüyle aynı. Şaşırdığım nokta ise her ayarı Türkçeye ayarlamama rağmen hâlâ Arapça metinlerle karşılaşmam.

Windows 10 da bu ayarı bulup Türkçe yapın. Sanırım denetim masasında dil kısmında idi. Kurcalarsanız bulursunuz.
Alttaki iki tiki işaretleyin.
Eki Görüntüle 1366013
Teşekkür ederim, sizin sayenizde karşılama ekranı dahil tüm ekranlardaki Arapça yazıları kaldırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı