Windows 10 Enterprise LTSC nasıl güncelleştirilebilir?

Fozzyxd

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4070 R7 7500F Kioxia 1tb 16Gb Ram Thermaltake Kasa Asus A620m-k
RAM
8 GB
Arkadaşlar selam. Bir şey yüklemek için Microsoft Store lazım oldu ve baktım da bilgisayarda Microsoft Store yok. Nedeninin sürümümden dolayı kaynaklı olduğunu gördüm. Sürümü nasıl yükseltebilirim? Şu anlık Windows 10 güncelleme yardımcısı diye bir uygulama buldum şu konudan:

O uygulamadan yapsam USB falan lazım olur mu? Rufus diye şeyler gördüm onun gibi şeyler lazım olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar selam. Bir şey yüklemek için Microsoft Store lazım oldu ve baktım da bilgisayarda Microsoft Store yok. Nedeninin sürümümden dolayı kaynaklı olduğunu gördüm. Sürümü nasıl yükseltebilirim? Şu anlık Windows 10 güncelleme yardımcısı diye bir uygulama buldum şu konudan:

O uygulamadan yapsam USB falan lazım olur mu? Rufus diye şeyler gördüm onun gibi şeyler lazım olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
Yanlış hatırlamıyorsam yardımcı ile yapınca USB lazım olmuyordu. YouTube videolarına hızlıca göz atarak daha iyi bilgi edinebilirsiniz.

LTSC yanılmıyorsam iso dosyaları ile yine daha üst sürümlere yükseltilebiliyor ltsc olmasından kaynaklı metro uyuglamaları ve store içermiyor ama store u sonradan ekleyebiliyorsunuz bu dosya işinizi görmeli

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı