Windows 10 Enterprise nasıl indirilir?

Asayls

Hectopat
Bilgisayarım yavaşladığı için Windows Enterprise sürümünü indirmek istiyorum. Microsoft'un sitesinde bir normali bir de LTSC var hangisini indirmem gerek? Bir de bilgisayar şu an orijinal lisanslı Windows 10 Pro var. Enterprise kurarken tekrar ürün anahtarı ister mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım yavaşladığı için Windows Enterprise sürümünü indirmek istiyorum. Microsoft'un sitesinde bir normali bir de LTSC var hangisini indirmem gerek? Bir de bilgisayar şu an orijinal lisanslı Windows 10 Pro var. Enterprise kurarken tekrar ürün anahtarı ister mi?
Normal indirip USB'ye yazdırın. Kurulum yaparken Enterprise seçin. Win 10 Pro OEM lisans ise aktif olmaz çünkü Enterprise kurunca geçerli olmaz ama Enterprise lisansı mailinize ekli ise giriş yaptığınızda zaten otomatik etkin olur. Olmazsa da lisansınızı programla öğrenip format sonrası aktif edersiniz.

Normal indirip USB'ye yazdırın. Kurulum yaparken Enterprise seçin. Windows 10 Pro OEM lisans ise aktif olmaz çünkü Enterprise kurunca geçerli olmaz ama Enterprise lisansı mailinize ekli ise giriş yaptığınızda zaten otomatik etkin olur. Olmazsa da lisansınızı programla öğrenip format sonrası aktif edersiniz.

Windows 10 Pro lisansını öğrendim aynı şeyi Enterprise sürümündeyken mi yapmam lazım lisans öğrenmeyi işte.

Windows 10 Pro kullanıyorsunuz, Windows 10 Enterprise etkinleşmesi için Enterprise lisansınızın olması gerekiyor. Eğer bir türlü geçemezsen, aşağıda vereceğim Windows 10 Enterprise lisans anahtarını gir. Bu lisans anahtarı, Microsoft tarafından sağlanan orijinal deneme sürümünü başlatmak ve lisans isteyen ekranı geçmek içindir.

Kod:
NPPR9-FWDCX-D2C8J-H872K-2YT43

Technopat Haberler

Geri
Yukarı