biltmr Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #1 RAM 4 gb 26000 mhz SSD veya HDD modeli m2 ssd Ekran kartı radeon grafik Anakart laptop anakartı İşlemci rayzen 3 3250 u wiht radeon grapich Windows 10 Enterprise vs Windows 10 Home Single Language, hangisi daha az RAM kullanır hiçbir bilgim yok.
Windows 10 Enterprise vs Windows 10 Home Single Language, hangisi daha az RAM kullanır hiçbir bilgim yok.
E emirham28 Femtopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #2 Hangi Windows 10 Sürümünü Satın Almalısınız? Windows 10 Home, Pro ve S sürümleri arasındaki farkları bu yazımızda anlatıyoruz. Yeni bir bilgisayar aldığınızda ya da var olan işletim sisteminizi www.technopat.net Bir bakın.
Hangi Windows 10 Sürümünü Satın Almalısınız? Windows 10 Home, Pro ve S sürümleri arasındaki farkları bu yazımızda anlatıyoruz. Yeni bir bilgisayar aldığınızda ya da var olan işletim sisteminizi www.technopat.net Bir bakın.
biltmr Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #3 emirham28 dedi: Hangi Windows 10 Sürümünü Satın Almalısınız? Windows 10 Home, Pro ve S sürümleri arasındaki farkları bu yazımızda anlatıyoruz. Yeni bir bilgisayar aldığınızda ya da var olan işletim sisteminizi www.technopat.net Bir bakın. Genişletmek için tıkla... Kanka pek işime yaramadı homemi enterprisemi aralarında kaldım
emirham28 dedi: Hangi Windows 10 Sürümünü Satın Almalısınız? Windows 10 Home, Pro ve S sürümleri arasındaki farkları bu yazımızda anlatıyoruz. Yeni bir bilgisayar aldığınızda ya da var olan işletim sisteminizi www.technopat.net Bir bakın. Genişletmek için tıkla... Kanka pek işime yaramadı homemi enterprisemi aralarında kaldım
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 60 Yer İzmir 12 Aralık 2022 #4 Enterprise lisansı ile yüklenen LTSC versiyonu...
biltmr Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #5 izmirkartali dedi: Enterprise lisansı ile yüklenen LTSC versiyonu... Genişletmek için tıkla... Yani pek güncel değil aslında onun için
izmirkartali dedi: Enterprise lisansı ile yüklenen LTSC versiyonu... Genişletmek için tıkla... Yani pek güncel değil aslında onun için
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 60 Yer İzmir 12 Aralık 2022 #6 biltmr dedi: Yani pek güncel değil aslında onun için Genişletmek için tıkla... 2021 versiyonu yeterli olmaz mı?
biltmr dedi: Yani pek güncel değil aslında onun için Genişletmek için tıkla... 2021 versiyonu yeterli olmaz mı?