Windows 10 eski sürüme geçiş

Makaleler
2
Daha fazla  
Yaklaşık 2-3 haftadır yaşadığım performans problemlerinden dolayı yabancı bir forumda konu açmaya karar verdim. Çünkü canım Monster destek benim işlemci frekansından şikayet etmeme rağmen ekran kartı sürücüsüne temiz kurulum yapmamı söyledi :D. Daha 1 hafta önce yine FPS probleminden dolayı onlara başvurmuştum ve ekran kartı sürücüsüne temiz kurulum yapınca sorunu çözmüştü, ama daha sürücüyü yeniden kuralı 1 hafta olmasına rağmen aynı mesajı kopyala yapıştır yapıp attılar, neyse konuya geri dönelim. Bu performans probleminin Windows'un son sürüm olmasından kaynaklı olabiliceğini söyledi bana yardım eden arkadaş. Çünkü sıcaklık değerleri de eskisi gibi 89-90 dereceydi ama performansta bir düşüş söz konusuydu. Windows 10 1903'e geçmemi önerdi kendisi. Bunu nasıl yapabileceğimi sordum ama cevap alamayınca buraya sormak istedim.
Windows 10'un eski sürümlerine geçmenin bir yolu var mı?

C diskine girdiğinizde karşınıza çıkacaktır.
Screenshot_1498.png

maalesef yok. 😕
Windows 10 1909 ISO bulup indirip sıfırdan kurulum yapmanızı tavsiye ederim en temizi bu şekilde olur.
Şu anki mevcut windows'u ve tüm dosyaları nasıl sileceğim peki?

Eki Görüntüle 745285
maalesef yok. 😕

Şu anki mevcut windows'u ve tüm dosyaları nasıl sileceğim peki?
Mevcut Windows’un kurulu olduğu bölümü öğrenmek için Disk Yönetimi’ni açın. Öğrendiğiniz bölüm adını aklınızda tutun ve kurulumdayken disk seçim ekranında öğrendiğiniz bölümü biçimlendirin.

Hort gibi olacak fakat, aynı işlemci benim laptopumda da mevcut aynı sorunları yaşıyoruz 20H2 kullanıyorum 1903 ya da 1803'e geçersem rahatlama sağlar mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı