- Makaleler
- 2
Daha fazla
Yaklaşık 2-3 haftadır yaşadığım performans problemlerinden dolayı yabancı bir forumda konu açmaya karar verdim. Çünkü canım Monster destek benim işlemci frekansından şikayet etmeme rağmen ekran kartı sürücüsüne temiz kurulum yapmamı söyledi
. Daha 1 hafta önce yine FPS probleminden dolayı onlara başvurmuştum ve ekran kartı sürücüsüne temiz kurulum yapınca sorunu çözmüştü, ama daha sürücüyü yeniden kuralı 1 hafta olmasına rağmen aynı mesajı kopyala yapıştır yapıp attılar, neyse konuya geri dönelim. Bu performans probleminin Windows'un son sürüm olmasından kaynaklı olabiliceğini söyledi bana yardım eden arkadaş. Çünkü sıcaklık değerleri de eskisi gibi 89-90 dereceydi ama performansta bir düşüş söz konusuydu. Windows 10 1903'e geçmemi önerdi kendisi. Bunu nasıl yapabileceğimi sordum ama cevap alamayınca buraya sormak istedim.
linustechtips.com
Windows 10'un eski sürümlerine geçmenin bir yolu var mı?
I7 10750H Thermal Throttling
Im having thermal throttling issue with my I7 10750H and RTX 2060 mobile. Even I tried to contact with my Laptops customer service and their answer was hilarious. They said that I should re-install all my Nvidia drivers. I was talking about my thermal throttling issue and why does CPU run in lowe...