B BFLxBerat Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 101 Çözümler 1 22 Şubat 2022 #1 Windows 10'un eski sürümleri SSD'ye kurulmuyor ama HDD'ye kuruluyor. Bu sorun neden kaynaklıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2022
KS KS B BFLxBerat Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 101 Çözümler 1 22 Şubat 2022 #11 altotziki dedi: Hangi aygıtla kurulum yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... USB Artı 0 Eksi
altotziki Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 2.044 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #12 BFLxBerat dedi: USB. Genişletmek için tıkla... SSD'i çalışıyor mu denediniz mi peki? Windows kuruluyor çubuğunun ilerlemesi geç olabiliyor bir süre beklemeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi
BFLxBerat dedi: USB. Genişletmek için tıkla... SSD'i çalışıyor mu denediniz mi peki? Windows kuruluyor çubuğunun ilerlemesi geç olabiliyor bir süre beklemeyi denediniz mi?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 22 Şubat 2022 #13 ISO'yu nereden indirdiniz? Buradan indirip deneyiniz: Home :: List of files by Microsoft® The file list from Microsoft Corporation. You will find a hash sum of files (MD5, SHA-1, SHA-256 and SHA-512) and also the actual size of files in this list. tb.rg-adguard.net İşlem öncesi SSD'yi Diskpart ile silebilirsiniz. Diskpart ile Disk Silme Rehberi Diskpart kullanarak bilgisayarınızdaki sabit diskleri komut satırı üzerinden, herhangi bir ek yazılıma ihtiyaç duymadan temizleyebilirsiniz. Çeşitli www.technopat.net Artı 0 Eksi
ISO'yu nereden indirdiniz? Buradan indirip deneyiniz: Home :: List of files by Microsoft® The file list from Microsoft Corporation. You will find a hash sum of files (MD5, SHA-1, SHA-256 and SHA-512) and also the actual size of files in this list. tb.rg-adguard.net İşlem öncesi SSD'yi Diskpart ile silebilirsiniz. Diskpart ile Disk Silme Rehberi Diskpart kullanarak bilgisayarınızdaki sabit diskleri komut satırı üzerinden, herhangi bir ek yazılıma ihtiyaç duymadan temizleyebilirsiniz. Çeşitli www.technopat.net
KS KS B BFLxBerat Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 101 Çözümler 1 22 Şubat 2022 #14 altotziki dedi: SSD'i çalışıyor mu denediniz mi peki? Windows kuruluyor çubuğunun ilerlemesi geç olabiliyor bir süre beklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet 1 saat beklemiştim. SSD çalışıyor. Artı 0 Eksi
altotziki dedi: SSD'i çalışıyor mu denediniz mi peki? Windows kuruluyor çubuğunun ilerlemesi geç olabiliyor bir süre beklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet 1 saat beklemiştim. SSD çalışıyor.
altotziki Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 2.044 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #15 BFLxBerat dedi: Evet 1 saat beklemiştim. SSD çalışıyor. Genişletmek için tıkla... BIOS'daki USB ayarlarını oynadınız mı? Sıfırlayıp deneyin. Artı 0 Eksi
BFLxBerat dedi: Evet 1 saat beklemiştim. SSD çalışıyor. Genişletmek için tıkla... BIOS'daki USB ayarlarını oynadınız mı? Sıfırlayıp deneyin.
KS KS B BFLxBerat Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 101 Çözümler 1 22 Şubat 2022 #16 altotziki dedi: BIOS'daki USB ayarlarını oynadınız mı? Sıfırlayıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Denemiştim olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2022 Artı 0 Eksi
altotziki dedi: BIOS'daki USB ayarlarını oynadınız mı? Sıfırlayıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Denemiştim olmadı.
altotziki Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 2.044 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #17 BFLxBerat dedi: Denemiştim olmadı. Genişletmek için tıkla... Flash belleğe kurulumu hangi program ile ve hangi bölümü seçerek yaptınız? GPT veya MBR? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2022 Artı 0 Eksi
BFLxBerat dedi: Denemiştim olmadı. Genişletmek için tıkla... Flash belleğe kurulumu hangi program ile ve hangi bölümü seçerek yaptınız? GPT veya MBR?
KS KS B BFLxBerat Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 101 Çözümler 1 22 Şubat 2022 #18 altotziki dedi: Flash belleğe kurulumu hangi program ile ve hangi bölümü seçerek yaptınız? GPT veya MBR? Genişletmek için tıkla... Rufus ile yazdırdım GPT seçtim. Artı 0 Eksi
altotziki dedi: Flash belleğe kurulumu hangi program ile ve hangi bölümü seçerek yaptınız? GPT veya MBR? Genişletmek için tıkla... Rufus ile yazdırdım GPT seçtim.
altotziki Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 2.044 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #19 BFLxBerat dedi: Rufus ile yazdırdım GPT seçtim. Genişletmek için tıkla... Yeniden dener misin? Bilgisayarını kapat ve HDD'nin bağlantılarını çıkar ve sistemde sadece SSD olsun bir de böyle dene. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2022 Artı 0 Eksi
BFLxBerat dedi: Rufus ile yazdırdım GPT seçtim. Genişletmek için tıkla... Yeniden dener misin? Bilgisayarını kapat ve HDD'nin bağlantılarını çıkar ve sistemde sadece SSD olsun bir de böyle dene.
KS KS B BFLxBerat Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 101 Çözümler 1 22 Şubat 2022 #20 altotziki dedi: Yeniden dener misin? Bilgisayarını kapat ve HDD'nin bağlantılarını çıkar ve sistemde sadece SSD olsun bir de böyle dene. Genişletmek için tıkla... Hocam laptop kullanıyorumda HDD'yı cıkamadan yapmanın yolu var mı? Artı 0 Eksi
altotziki dedi: Yeniden dener misin? Bilgisayarını kapat ve HDD'nin bağlantılarını çıkar ve sistemde sadece SSD olsun bir de böyle dene. Genişletmek için tıkla... Hocam laptop kullanıyorumda HDD'yı cıkamadan yapmanın yolu var mı?