MithraT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 1.301 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar önceden VGA'lı monitör bağlanıyordu şu an monitörümü tanımıyor 2.monitör olarak kullanacağım elimde 2 sininde çalıştığına emin olduğum 2 adet VGA'lı monitörüm var takıyorum görüntü sağlamıyor nasıl halledebilirim?
Arkadaşlar önceden VGA'lı monitör bağlanıyordu şu an monitörümü tanımıyor 2.monitör olarak kullanacağım elimde 2 sininde çalıştığına emin olduğum 2 adet VGA'lı monitörüm var takıyorum görüntü sağlamıyor nasıl halledebilirim?
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #2 Kabloyu düzgün monte ettinizmi?
MithraT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 1.301 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #3 nickyokaga dedi: Kabloyu düzgün monte ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Yardım edebilecek kimse yok mu?
nickyokaga dedi: Kabloyu düzgün monte ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Yardım edebilecek kimse yok mu?