ABD ACAR Hectopat Katılım 14 Nisan 2017 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi Son Sınıf Öğren. 17 Temmuz 2018 #1 Windows 10 format attım ethernet geldi. Güncelleme yaptım 3 gün sonra ethernet gitti. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2018
T tsturdev Kilopat Katılım 17 Şubat 2017 Mesajlar 19 18 Temmuz 2018 #2 Dostum aynı sorunu ben de yaşıyorum.Çözebildin mi,çözdüysen yardımcı olur musun?
F fast motion Kilopat Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 596 Çözümler 1 18 Temmuz 2018 #3 Windows Update bazen yanlış güncellemeler yaparak driverları bozabiliyor geri yükleme noktasına sistemi yükleyin ardından Windows Update'de sürücü güncellemelerini alma gibi bir seçenek var onu işaretleyin.
Windows Update bazen yanlış güncellemeler yaparak driverları bozabiliyor geri yükleme noktasına sistemi yükleyin ardından Windows Update'de sürücü güncellemelerini alma gibi bir seçenek var onu işaretleyin.
T tsturdev Kilopat Katılım 17 Şubat 2017 Mesajlar 19 18 Temmuz 2018 #4 Benim sorun format atar atmaz etherneti görmemesi,şüheliyim acaba anakart üzerinde ki ethernet yanmış olabilir mi diye oysa ki daha yeni almıştım
Benim sorun format atar atmaz etherneti görmemesi,şüheliyim acaba anakart üzerinde ki ethernet yanmış olabilir mi diye oysa ki daha yeni almıştım
F fast motion Kilopat Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 596 Çözümler 1 18 Temmuz 2018 #5 tsturdev dedi: Benim sorun format atar atmaz etherneti görmemesi,şüheliyim acaba anakart üzerinde ki ethernet yanmış olabilir mi diye oysa ki daha yeni almıştım Genişletmek için tıkla... Ethernet driver yüklemeyi deneyin.
tsturdev dedi: Benim sorun format atar atmaz etherneti görmemesi,şüheliyim acaba anakart üzerinde ki ethernet yanmış olabilir mi diye oysa ki daha yeni almıştım Genişletmek için tıkla... Ethernet driver yüklemeyi deneyin.
T tsturdev Kilopat Katılım 17 Şubat 2017 Mesajlar 19 18 Temmuz 2018 #6 Kendi sitesinden indirdim yüklemeye çalışıyorum ancak tepki vermiyordu ben de yeni aldığım için değişim talebin de bulundum.Bakalım ne olacak
Kendi sitesinden indirdim yüklemeye çalışıyorum ancak tepki vermiyordu ben de yeni aldığım için değişim talebin de bulundum.Bakalım ne olacak
ABD ACAR Hectopat Katılım 14 Nisan 2017 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi Son Sınıf Öğren. 19 Temmuz 2018 #7 fast motion dedi: Ethernet driver yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Kasa toplama ve anakart model yok kutusu yok bana sadece kasa geldi idarelik wireless kullanıyom
fast motion dedi: Ethernet driver yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Kasa toplama ve anakart model yok kutusu yok bana sadece kasa geldi idarelik wireless kullanıyom