Windows 10 etkinkeştirme kodu zorunlu mu?

Makaleler
1
Dostlar selam. Dün bir konu açmıştım. Bilgisayarcıya gittim ve bana orijinal kuruyoruz ama Windows Key getirmen lazım dedi. Sorun ise bende Windows 10 Key'i yok ve etkinleştirmedim de. Şu an deneme sürümünü kullanıyorum etkinleştirmeden. Şimdi formattan sonra illa Windows Key mi gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Key girmeden de kullanabilirsiniz ki eğer almak isterseniz internette 30 TL gibi küçük bir miktarda para istiyorlar. İsterseniz alın isterseniz almayın, o açıdan sorun yok. Sadece 30 gün sonunda kişiselleştirme gibi bazı özellikler kullanıma kapanacaktır o kadar.

Bildiğim kadarı ile gerekmiyor. Gene deneme sürümünü kullanabilirsiniz. Bütçeniz olduğu zaman güvenilir bir siteden 20-30 TL Key alıp etkinleştirebilirsiniz.

Teşekkürler hocam.

Çok sağ olun.

Bende Sinerji'den yeni sistem topladım. Muhtemelen benim ki de deneme sürümü lakin 30 TL lisans ücreti çok düşük degil mi? Şaşırdım. Windows 10 çok pahalı. Nasıl 30 TL gibi bir ücrete lisans sahibi olabiliyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…