Bugün Update ile Windows 10'a geçtim fakat 4 saat oldu hala Windows etkinleşmedi. 20 kez falan etkinleştirme butonuna tıkladım ama hala etkinleşmedi hata kodu da yok. Ne yapmam lazım ?
Evet. Şimdi @THE_MILLER'ın yardımı ile onun dediklerini yaptım. Windows 8.1 kurdum. Şimdi update ile tekrar Windows 10'a güncelliyorum. Ardından @THE_MILLER temiz bir kurulum yapmana gerek yok dedi. Hem etkinleştirme sorunuyla karşılaşmazsın dedi. Ben biraz daha temiz kurulum yapma tarafındaydım ama artık bu sorundan bıktığım için yapmıyacağım gibi. @Adion sizce temiz bir kurulum yapmalı mıyım ?
Yeni kurdum. Peki update yaptıktan sonra Windows 8.1'den kalan artıkları ve geri döndürmek için Windows 8.1'e tutulan dosyaları nasıl silebilirim ? En iyi şekilde nasıl temiz bir şekilde kullanmış olurum neler önerirsiniz ?
Tamam size ve @THE_MILLER'e çok çok teşekkür ederim artık sorun çözüldü sayılır şimdi Windows 10'u karşıdan indirdi güncelleştirmeleri yapıyor ve yarım saate kalmaz tahminimce update başlar.
PCI\VEN_10EC&DEV_5249&SUBSYS_11181462&REV_01
PCI\VEN_8086&DEV_8C3A&SUBSYS_11181462&REV_04
Bu driverleri nerden bulabilirim. Teşekkürler bu arada sorunsuzca Windows etkinleşti dediklerinizi uyguladım şimdi gerekli program ve oyunları yükliyorum.