G Gofret1923 Picopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 711 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #21 KingOfTheLightSkies dedi: Hiçbir zararını görmedim. Zararı varsa da ben bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Oku diye attım. Bir şeyi okumak zor olmamalı?
KingOfTheLightSkies dedi: Hiçbir zararını görmedim. Zararı varsa da ben bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Oku diye attım. Bir şeyi okumak zor olmamalı?
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.756 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Nisan 2022 #22 Sosisli16 dedi: Başka önemli bir sorun çıkarmaz yani değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok hayır.
KingOfTheLightSkies Attopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #23 Gofret1923 dedi: Oku diye attım. Bir şeyi okumak zor olmamalı? Genişletmek için tıkla... Okudum.
BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 12 Nisan 2022 #24 Sosisli16 dedi: Kanka 5TL çok değil de ben çok anlamıyorum o isden adam anlatarak yapıtı için oradan dağa basit bana Genişletmek için tıkla... Aslında key ile daha basit e postaya key geliyor onu giriyorsun bittiyor orada bir sürü komut girmek gerekiyor. Zaten gelen e-posta da nasıl yapman gerektiği yazıyor.
Sosisli16 dedi: Kanka 5TL çok değil de ben çok anlamıyorum o isden adam anlatarak yapıtı için oradan dağa basit bana Genişletmek için tıkla... Aslında key ile daha basit e postaya key geliyor onu giriyorsun bittiyor orada bir sürü komut girmek gerekiyor. Zaten gelen e-posta da nasıl yapman gerektiği yazıyor.
KingOfTheLightSkies Attopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #25 Bir sürü komut yok. Ama güvenli olduğunu söyleyemem. Ben sıkıntı yaşamadım o yüzden önerdim.
BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 12 Nisan 2022 #26 KingOfTheLightSkies dedi: Bir sürü komut yok. Ama güvenli olduğunu söyleyemem. Ben sıkıntı yaşamadım o yüzden önerdim. Genişletmek için tıkla... En güvenlisi key almak.
KingOfTheLightSkies dedi: Bir sürü komut yok. Ama güvenli olduğunu söyleyemem. Ben sıkıntı yaşamadım o yüzden önerdim. Genişletmek için tıkla... En güvenlisi key almak.
Sosisli16 Yoctopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #27 KingOfTheLightSkies dedi: Bir sürü komut yok. Ama güvenli olduğunu söyleyemem. Ben sıkıntı yaşamadım o yüzden önerdim. Genişletmek için tıkla... Knk ben Windows edactiyonu etkinleştireceğime Windows 10 pro yu etkinleştirdim kazara sorun olurmu
KingOfTheLightSkies dedi: Bir sürü komut yok. Ama güvenli olduğunu söyleyemem. Ben sıkıntı yaşamadım o yüzden önerdim. Genişletmek için tıkla... Knk ben Windows edactiyonu etkinleştireceğime Windows 10 pro yu etkinleştirdim kazara sorun olurmu
recept.karaduman Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 956 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #28 Sosisli16 dedi: Ben bilgisayara format attım ve Windows silindi bidağa etkinlesmedi sağ alt tarafta yazı gelmesi dışında bana sorun çıkarır mı ??? Genişletmek için tıkla... Eğer önceden etkinleşmiş bir windowsa sahipseniz eski keyle tekrar aktifleştirebilirsiniz.
Sosisli16 dedi: Ben bilgisayara format attım ve Windows silindi bidağa etkinlesmedi sağ alt tarafta yazı gelmesi dışında bana sorun çıkarır mı ??? Genişletmek için tıkla... Eğer önceden etkinleşmiş bir windowsa sahipseniz eski keyle tekrar aktifleştirebilirsiniz.
Sosisli16 Yoctopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #29 recept.karaduman dedi: Eğer önceden etkinleşmiş bir windowsa sahipseniz eski keyle tekrar aktifleştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Knk ben hallettim fakat Windows education u etkinleştireceğime pro yu etkinleştirdim sorun olurmu
recept.karaduman dedi: Eğer önceden etkinleşmiş bir windowsa sahipseniz eski keyle tekrar aktifleştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Knk ben hallettim fakat Windows education u etkinleştireceğime pro yu etkinleştirdim sorun olurmu
recept.karaduman Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 956 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #30 Sosisli16 dedi: Knk ben hallettim fakat Windows education u etkinleştireceğime pro yu etkinleştirdim sorun olurmu Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz abicim.
Sosisli16 dedi: Knk ben hallettim fakat Windows education u etkinleştireceğime pro yu etkinleştirdim sorun olurmu Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz abicim.