Windows 10 etkinleştirememek

SlayMe

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yeni bir temiz format attım gerken her şeyi kurdum driverleri tamamladım 1 hafta boyunca "Windows'u etkinleştir" yazısı gelmemişti sonradan gelmeye başlayınca sinir bozmaya başladı gittim OEM Key satın aldım www.yazilimbudur.com üzerinden Key'i girdiğimde bu hatayı aldım.
Daha sonra Microsoft üzerinden orijinal Windows 10 Pro aldım ve alttaki hatanın aynısını aldım.

Hocam benim başıma da gelmişti, sorunu gider dedikten sonra kendisi düzelmişti bir daha problem yaşamadım. Bir dener misiniz?

Keşke ilk lisans ile telefon ile etkinleştirmeyi deneseydiniz. O kadar para vermemiş olurdunuz.

İşletim sistemini yeni kurulum yapıtysanız dediğim gibi telefon ile etkinleştirme yapın değil ise sıfırdan kurulum yapın ve öyle etkinleştirin. Bu arada etkinleştirmeyi şirket ağı vb. üzerinden kişisel bilgisayarda yapmaya çalışıyorsanız yapmayabilir.
Birde cep telefonunuzun interneti ile bilgisayardan internet çıkışı yapıp dener misiniz.

İfadeler: Dot
Normal ev internetimden deniyorum fakat yok olmuyor ne yaptıysam tekrar temiz kurulum yapamam.

Normal ev internetimden deniyorum fakat yok olmuyor ne yaptıysam tekrar temiz kurulum yapamam.
Telefon ile etkinleştirmeyi denediniz mi? Birde cep telefonu mobil internet ile dener misiniz?

Telefon ile etkinleştirmeyi denediniz mi? Birde cep telefonu mobil internet ile dener misiniz?
slui 4 yazınca hiçbir şey çıkmıyor maalesef bende. Cep telefonu interneti ilede denedim SuperBox ile fakat yok abi aynı hata.

slui 4 yazınca hiçbir şey çıkmıyor maalesef bende. Cep telefonu interneti ilede denedim SuperBox ile fakat yok abi aynı hata.
slui.exe 4 deneyin yine olmazsa yeniden Windows'u yükleyin. Temiz iso indirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…