xGhostx Centipat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 603 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #11 Silea dedi: BIOS sıfırlama konusunda bana yardım edebilir misiniz? Size nasıl ulaşabilirim? Çünkü BIOS sıfırlamayı daha önce hiç yapmadım. BIOS menüsüne bile girmedim. HP marka bir laptopum var. Yani çok bilgisizim. Genişletmek için tıkla... Discord adınızı atın varsa.
Silea dedi: BIOS sıfırlama konusunda bana yardım edebilir misiniz? Size nasıl ulaşabilirim? Çünkü BIOS sıfırlamayı daha önce hiç yapmadım. BIOS menüsüne bile girmedim. HP marka bir laptopum var. Yani çok bilgisizim. Genişletmek için tıkla... Discord adınızı atın varsa.
Silea Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 176 Yer İstanbul,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #12 xGhostx dedi: Discord adınızı atın varsa. Genişletmek için tıkla... Asseyu#9241
xGhostx Centipat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 603 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #13 Silea dedi: Asseyu#9241 Genişletmek için tıkla... Siz istek atın kabul etmedi Ghost.#3131 aynı bu şekilde. Da dahil.
Silea dedi: Asseyu#9241 Genişletmek için tıkla... Siz istek atın kabul etmedi Ghost.#3131 aynı bu şekilde. Da dahil.