Recep beyin anlattığı şekilde UEFI kurulum için windows 10 iso dosyasını indirip rufus ile flash belleğimi hazırladım windows 10'u kurdum fakat diğer konulardaki arkadaşlarınki gibi 3-4 oturumdan sonra ya da 3-4 denemeden sonra etkinleşme gibi bir durum olmadı. Hala etkinleştirilmemiş duruyor. Ne yapmam gerekiyor bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bilgisayarım yeni nesil bir bilgisayar zaten alalı 1 hafta falan oldu sanırım.
key satın almadım. ama recep ve ali beyin windows 10 videosunda otomatik olarak etkinleştirilmişti internete bağlandıklarında o yüzden etkinleşir benimki de diye bekliyordum ama olmadı
Windows 10 10586 yapısına güncelleme yapın ve ürün anahtarı değiştirme bölümünden eski işletim sisteminizin ürün anahtarını girin.
Windows 10 10586 yapısına güncelleme yapmak için yapmanız gereken ayarlara girip güvenlik ve güncelleştirme bölümünden gelişmiş ayarlara girip insider sürümlerini alma tuşuna basmanız ve çıkan pencereyi onaylamanız gerekiyor. Daha sonra güncelleme yapmaya çalıştığınızda 10586 yapısını indirmeye başlayacaktır. Güncelleme yaptıktan sonra merak etmeyin insider özelliği kapanacak.
free dos olarak aldım toplama bi bilgisayardı yani bilgisayarın eski bir ürün anahatarı yok eskiden kullandığım bilgisayarımdakini girsem olur mu? ben onun sadece 1 bilgisayarda kullanabileceğini ve başka bir bilgisayara denendiği taktirde kullanılamayacağını duymuştum