rockndust Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 362 Çözümler 6 22 Nisan 2023 #1 Merhaba internet üzerinden Windows 10 Key'i almıştım bu hatayı verdi yeni bir key alırsam bu hatayı verir mi? Hata: 0x803fa067. Dosya Ekleri f5k6kuu.png 15,5 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba internet üzerinden Windows 10 Key'i almıştım bu hatayı verdi yeni bir key alırsam bu hatayı verir mi? Hata: 0x803fa067.
katanaomel Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #2 Nerden aldınız
F FurkanMetehan Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #3 rockndust dedi: Merhaba internet üzerinden Windows 10 Key'i almıştım bu hatayı verdi yeni bir key alırsam bu hatayı verir mi? Hata: 0x803fa067. Genişletmek için tıkla... Dostum hangi siteden aldın bilmiyorum ama geçersiz key vermişler, kısaca dolandirilmissiniz.
rockndust dedi: Merhaba internet üzerinden Windows 10 Key'i almıştım bu hatayı verdi yeni bir key alırsam bu hatayı verir mi? Hata: 0x803fa067. Genişletmek için tıkla... Dostum hangi siteden aldın bilmiyorum ama geçersiz key vermişler, kısaca dolandirilmissiniz.
kimbilirkim Decapat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 18 Çözümler 1 Yer Türkiye 22 Nisan 2023 #4 Lisans anahtarı sahte olabilir. Satıcıyla iletişime geçmeyi denediniz mi?
katanaomel Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #5 katanaomel dedi: Nerden aldınız Genişletmek için tıkla... Ve fiyatı ne kadar
F FurkanMetehan Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #6 Yazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans Sağlam Lisans Türkiye'nin en güvenilir yazılım tedarikçisi. En ucuz fiyat garantisi ile lisans ve ürün anahtarları satın almanın en güvenilir adresi. www.saglamlisans.com Bu siteden almanızı tavsiye edebilirim size.
Yazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans Sağlam Lisans Türkiye'nin en güvenilir yazılım tedarikçisi. En ucuz fiyat garantisi ile lisans ve ürün anahtarları satın almanın en güvenilir adresi. www.saglamlisans.com Bu siteden almanızı tavsiye edebilirim size.
rockndust Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 362 Çözümler 6 22 Nisan 2023 #7 katanaomel dedi: Nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... GameSatış. FurkanMetehan dedi: Dostum hangi siteden aldın bilmiyorum ama geçersiz key vermişler, kısaca dolandirilmissiniz. Genişletmek için tıkla... PttAVM üzerinden güvenilir bir satıcıdan yeni bir key alacağım. Bu hatayı verir mi? kimbilirkim dedi: Lisans anahtarı sahte olabilir. Satıcıyla iletişime geçmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim 2 gündür yenisini göndereceğim diyor ama sadece beni oyalamaya çalışıyor.
katanaomel dedi: Nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... GameSatış. FurkanMetehan dedi: Dostum hangi siteden aldın bilmiyorum ama geçersiz key vermişler, kısaca dolandirilmissiniz. Genişletmek için tıkla... PttAVM üzerinden güvenilir bir satıcıdan yeni bir key alacağım. Bu hatayı verir mi? kimbilirkim dedi: Lisans anahtarı sahte olabilir. Satıcıyla iletişime geçmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim 2 gündür yenisini göndereceğim diyor ama sadece beni oyalamaya çalışıyor.
katanaomel Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #8 Sahte olabilir ya da satıcınızla iletişime geçin ve yeni kod isteyin ve OEM keyler bence alınmaz
F FurkanMetehan Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #9 FurkanMetehan dedi: Yazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans Sağlam Lisans Türkiye'nin en güvenilir yazılım tedarikçisi. En ucuz fiyat garantisi ile lisans ve ürün anahtarları satın almanın en güvenilir adresi. www.saglamlisans.com Bu siteden almanızı tavsiye edebilirim size. Genişletmek için tıkla... Bu siteden alabilirsin dostum kefil olamam ama herhangi bir sorun yaşamayacağını düşünüyorum. FurkanMetehan dedi: Bu siteden alabilirsin dostum kefil olamam ama herhangi bir sorun yaşamayacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bir çok tanıdığım bu siteden aldı ve sorunsuz teslim edildi.
FurkanMetehan dedi: Yazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans Sağlam Lisans Türkiye'nin en güvenilir yazılım tedarikçisi. En ucuz fiyat garantisi ile lisans ve ürün anahtarları satın almanın en güvenilir adresi. www.saglamlisans.com Bu siteden almanızı tavsiye edebilirim size. Genişletmek için tıkla... Bu siteden alabilirsin dostum kefil olamam ama herhangi bir sorun yaşamayacağını düşünüyorum. FurkanMetehan dedi: Bu siteden alabilirsin dostum kefil olamam ama herhangi bir sorun yaşamayacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bir çok tanıdığım bu siteden aldı ve sorunsuz teslim edildi.