Rez Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 108 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i5-9400F Asus TUF GeForce GTX 1650 Super 8GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Boyutlararası Portal Gezgini 6 Mayıs 2023 #1 Windows 10'dan 11'e yükseltmiştim sonra memnun kalmayıp Windows 10'a düşürdüm. Normalde internetten bulduğum kodlarlar etkinleşiyordu Windows. 11'den 10'a düşürünce bir şeyler oldu anlamadım almaya zaten o kadar para yok görseldeki bir hata veriyor. Dosya Ekleri asd.PNG 17,7 KB · Görüntüleme: 53 Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2023
Windows 10'dan 11'e yükseltmiştim sonra memnun kalmayıp Windows 10'a düşürdüm. Normalde internetten bulduğum kodlarlar etkinleşiyordu Windows. 11'den 10'a düşürünce bir şeyler oldu anlamadım almaya zaten o kadar para yok görseldeki bir hata veriyor.
Thunderbolt Kilopat Katılım 6 Ekim 2015 Mesajlar 42 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #2 Girdiğin kod Enterprise veya Education sürümüne ait olabilir. Crack yapmana gerek yok ayrıca satın almadan da kullanabiliyorsun Windows'u. Artı 0 Eksi
Girdiğin kod Enterprise veya Education sürümüne ait olabilir. Crack yapmana gerek yok ayrıca satın almadan da kullanabiliyorsun Windows'u.
KS KS Rez Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 108 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i5-9400F Asus TUF GeForce GTX 1650 Super 8GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Boyutlararası Portal Gezgini 7 Mayıs 2023 #3 Pro kullanıyorum ve Pro kodu girdim, anlamadım. Zaten kullanabiliyorum ama bazı özellikler devre dışı. Thunderbolt dedi: Girdiğin kod Enterprise veya Education sürümüne ait olabilir. Crack yapmana gerek yok ayrıca satın almadan da kullanabiliyorsun Windows'u. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Pro kullanıyorum ve Pro kodu girdim, anlamadım. Zaten kullanabiliyorum ama bazı özellikler devre dışı. Thunderbolt dedi: Girdiğin kod Enterprise veya Education sürümüne ait olabilir. Crack yapmana gerek yok ayrıca satın almadan da kullanabiliyorsun Windows'u. Genişletmek için tıkla...