Windows 10 etkinleştirilmeden kullanılırsa ne olur?

Testere3438

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar FreeDOS yeni laptopuma Windows 10 yükledim ama key alıp etkinleştirmedim henüz ben bu şekilde kullansam bir zararı olur mu? Oyunları veya performansı etkiler mi laptopa bir zatra gelir mi? Çünkü keyi nereden alacağımı hangi siteye güveneceğimi bilmiyorum. Windows mağazasında 4 bin TL ama PTT de veya sağlamlisans da 150 TL anlamış değilim.

Arkadaşlar FreeDOS yeni laptopuma Windows 10 yükledim ama key alıp etkinleştirmedim henüz ben bu şekilde kullansam bir zararı olur mu? Oyunları veya performansı etkiler mi laptopa bir zatra gelir mi? Çünkü keyi nereden alacağımı hangi siteye güveneceğimi bilmiyorum. Windows mağazasında 4 bin TL ama PTT de veya sağlamlisans da 150 TL anlamış değilim.
Sadece köşede "Windows'u etkinleştir." der. Bir de sistem teması değişmez.

Hayır. Windows lisansı sadece belirli özellikleri kullanmaniza yarıyor. Lisanssız olması performans sorunu vs. çıkarmaz. 3 senedir lisanssız kullanıyorum. Ama güvenilir bir yerden uygun fiyata lisans almanız iyi olur

Ben 3 yıl önce trendyolxan 100 liraya aldım Windows 10 Pro keyi key orijinal çıktı format atsam dahi gitmedi onların orijinalden hiçbir farkı yok.

Hiçbir şey olmaz.
Sadece sağ altta etiknleştirin yazar.
Bir de arka planı değiştiremezsiniz.
Ben etkinleştirmeden kullanıyorum ve memmunum.

Hiçbir şey olmaz.
Sadece sağ altta etiknleştirin yazar.
Bir de arka planı değiştiremezsiniz.
Ben etkinleştirmeden kullanıyorum ve memmunum.
Arkaplan değişiyor. Sadece tema değişmiyor.

Arkadaşlarım PTT AVM'den aldı 15 liraya onlarda hala kullanıyor orijinal bir şekilde sizde öyle yapın Türkiye'de satın alan hiç kimse yoktur.

Bende bugün bilgisayarımı satıp yenisini aldım gelince bende PTT AVM'den alacağım. Rahat olabilirsiniz.

Sağlamlisans vb. sitelerden çok uygun fiyatlara Windows, Word, Adobe gibi birçok key aldım zamanında hala daha kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı