G gurhanguven Decapat Katılım 1 Temmuz 2018 Mesajlar 13 12 Ağustos 2018 #1 Merhaba iyi günler. 2 ayı aşkın bir süredir Windows'u etkin olmadan kullanıyorum. Sizce etkinleştirmem lazım mi ve hangi siteden? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2018
Merhaba iyi günler. 2 ayı aşkın bir süredir Windows'u etkin olmadan kullanıyorum. Sizce etkinleştirmem lazım mi ve hangi siteden?
1 130681 Kilopat Katılım 1 Eylül 2016 Mesajlar 132 12 Ağustos 2018 #2 Windows'un bütün özelliklerini kullanabilmek için etkinleştirilmiş olması gerekiyor. Mail atarsanız yardımcı olabilirim. skeptikmimar@gmail.com
Windows'un bütün özelliklerini kullanabilmek için etkinleştirilmiş olması gerekiyor. Mail atarsanız yardımcı olabilirim. skeptikmimar@gmail.com
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.725 Makaleler 22 Çözümler 81 Yer LTBR Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçı 12 Ağustos 2018 #3 Ucuz OEM Key'ler var. Sadece tek bir sistem üzerinden o anahtarları kullanarak etkinlikleştirme yapabiliyorsunuz. Onlardan alın. 30-40TL'ye bulunuyor.
Ucuz OEM Key'ler var. Sadece tek bir sistem üzerinden o anahtarları kullanarak etkinlikleştirme yapabiliyorsunuz. Onlardan alın. 30-40TL'ye bulunuyor.
1 130681 Kilopat Katılım 1 Eylül 2016 Mesajlar 132 12 Ağustos 2018 #4 GKD dedi: Ucuz OEM Key'ler var. Sadece tek bir sistem üzerinden o anahtarları kullanarak etkinlikleştirme yapabiliyorsunuz onlardan alın 30-40TL'ye bulunuyor. Genişletmek için tıkla... O ucuz OEM anahtar satan siteler pek önerilmiyor. Ben yorumları okuduktan sonra güvenemeyip almadım.
GKD dedi: Ucuz OEM Key'ler var. Sadece tek bir sistem üzerinden o anahtarları kullanarak etkinlikleştirme yapabiliyorsunuz onlardan alın 30-40TL'ye bulunuyor. Genişletmek için tıkla... O ucuz OEM anahtar satan siteler pek önerilmiyor. Ben yorumları okuduktan sonra güvenemeyip almadım.
Kaan Akdede Hectopat Katılım 21 Mayıs 2018 Mesajlar 37 12 Ağustos 2018 #5 Ben crackli kullanıyorum para vermeye gerek yok bence.
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.725 Makaleler 22 Çözümler 81 Yer LTBR Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçı 12 Ağustos 2018 #6 Kaan Akdede dedi: Ben crackli kullanıyorum para vermeye gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... Kul hakkı hocam [emoji16]
Kaan Akdede dedi: Ben crackli kullanıyorum para vermeye gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... Kul hakkı hocam [emoji16]
mehmetfh16 Kilopat Katılım 26 Kasım 2014 Mesajlar 249 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2018 #7 gurhanguven dedi: Merhaba iyi günler. 2 ayı aşkın bir süredir Windows'u etkin olmadan kullanıyorum. Sizce etkinleştirmem lazım mi ve hangi siteden? Genişletmek için tıkla... Hocam etkinleştirerek kullanmanız bir çok özelliği kullanabilmenizi ve işletim sisteminin geliştiricilerine hak ettikleri parayı vermenize yarar. Kaan Akdede dedi: Ben crackli kullanıyorum para vermeye gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... Hocam Technopat'ta korsana destek vermiyoruz.
gurhanguven dedi: Merhaba iyi günler. 2 ayı aşkın bir süredir Windows'u etkin olmadan kullanıyorum. Sizce etkinleştirmem lazım mi ve hangi siteden? Genişletmek için tıkla... Hocam etkinleştirerek kullanmanız bir çok özelliği kullanabilmenizi ve işletim sisteminin geliştiricilerine hak ettikleri parayı vermenize yarar. Kaan Akdede dedi: Ben crackli kullanıyorum para vermeye gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... Hocam Technopat'ta korsana destek vermiyoruz.