Merhaba dostlar. Bir süredir Adata Legend kullanıyorum. Adata'ya tam güvenemiyorum o yüzden yeni bir SSD aldım. Kioxia Exceria G2'ye temiz kurulum yapacağım. Bir süre önce anakart değiştirdiğim için bir önceki lisans gitti. Yeni Retail lisans aldım Microsoft hesabım açıkken. Kurulumda hesabı açmam yeterli mi?
@FelixTheDev yeni SSD'ye Windows kurdum. Ama etkinleştirme yapmıyor. Sorun gideri kullandım. Cihazda yakında değişiklik yaptım dedim ama etkinleştiremiyoruz dedi. Ne yapmam gerek? Windows hesabı açık.
@FelixTheDev yeni SSD'ye Windows kurdum. Ama etkinleştirme yapmıyor. Sorun gideri kullandım. Cihazda yakında değişiklik yaptım dedim ama etkinleştiremiyoruz dedi. Ne yapmam gerek? Windows hesabı açık.
Verdiği hata kodu nedir?
Etkinleştirmede;
Hata kodu sonu,
08/20 key aktif manuel etkinleştirilir
64 donanım drgişikliği manuel etkinleştirilir
03/60 key blacklist etkinleştirilmez.
Verdiği hata kodu nedir?
Etkinleştirmede;
Hata kodu sonu,
08/20 key aktif manuel etkinleştirilir.
64 donanım drgişikliği manuel etkinleştirilir.
03/60 key blacklist etkinleştirilmez.
Windows 10 formatı attıktan sonra bu hata çıktı. Bazı yerleri sansürledim sıkıntı çıkmasın diye. Pek bir bilgim yok zaten. Bu da CMD slmgr -dlv sonucu. Korktuğum şey KMSpico olabilir mi?
Windows 10 formatı attıktan sonra bu hata çıktı. Bazı yerleri sansürledim sıkıntı çıkmasın diye. Pek bir bilgim yok zaten. Bu da CMD slmgr -dlv sonucu. Korktuğum şey KMSpico olabilir mi?
Bir önceki SSD'de lisans aktif ettim. Microsoft hesabım bağlıydı. Şimdi yeni SSD'ye kurulum yaptım. Microsoft hesabında şu anki bilgisayar adı cihazlarım olarak gözüküyor. Aldığım lisans Retail keydi. Eski cihaz görünmüyor. Ne yapmam gerek?
Bir önceki SSD'de lisans aktif ettim. Microsoft hesabım bağlıydı. Şimdi yeni SSD'ye kurulum yaptım. Microsoft hesabında şu anki bilgisayar adı cihazlarım olarak gözüküyor. Aldığım lisans Retail keydi. Eski cihaz görünmüyor. Ne yapmam gerek?