Merhaba dostlar. Bir süredir Adata Legend kullanıyorum. Adata'ya tam güvenemiyorum o yüzden yeni bir SSD aldım. Kioxia Exceria G2'ye temiz kurulum yapacağım. Bir süre önce anakart değiştirdiğim için bir önceki lisans gitti. Yeni Retail lisans aldım Microsoft hesabım açıkken. Kurulumda hesabı açmam yeterli mi?
@snop02 sorun kalmadı. Önceki key Microsoft hesabım olmadığı için gitti. Yeni key almıştım şu an kullanamadığım key yeni aldığımdı. Önceki keyi girdim belki olur diye. Olmadı sonra yenisini girdim etkinleştirdi.
CMD (yönetici)ile keyini gir
slmgr.vbs -upk enter
slmgr.vbs -ipk xxxxx-xxxxx (X olan 25 karakter keyin) enter
Ürün anahtarı basari ile girildi alman gerek
Slmgr. VBS -ato enter
@snop02 sorun kalmadı. Önceki key Microsoft hesabım olmadığı için gitti. Yeni key almıştım şu an kullanamadığım key yeni aldığımdı. Önceki keyi girdim belki olur diye. Olmadı sonra yenisini girdim etkinleştirdi.
Eski keyini girdikten sonra donanım degişikliği oldugu için 1 kere Microsoft aranarak manuel etkinleştirme yapılması gerek.
SSD degiştiği için donanım kimliği degişiyor.
Eski keyini girdikten sonra donanım degişikliği oldugu için 1 kere Microsoft aranarak manuel etkinleştirme yapılması gerek.
SSD degiştiği için donanım kimliği degişiyor.
Parolayı çalıstır da netplwiz ya da alt+CTRL+del yapınca parola yı eski parolayı yazıp yeni parolada bos bırakıp kaydediyorsun.
Pin için hiç kullanmadıgım için yanlış yönlendirmeyim.
En kısayol format atarken hesap ve parola girmemek.
Ben öyle kullanıyorum
Parolayı çalıstır da netplwiz ya da alt+CTRL+del yapınca parola yı eski parolayı yazıp yeni parolada bos bırakıp kaydediyorsun.
Pin için hiç kullanmadıgım için yanlış yönlendirmeyim.
En kısayol format atarken hesap ve parola girmemek.
Ben öyle kullanıyorum.