yigit_celik Decapat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2022 #1 Windows 10 Pro indirdim bana Windows 10 Enterprise yükledi. Ayarlardan etkinlestir dedigimde ayarlar donuyor. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2022
Windows 10 Pro indirdim bana Windows 10 Enterprise yükledi. Ayarlardan etkinlestir dedigimde ayarlar donuyor. Ne yapmalıyım?
sutnax Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 809 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2022 #2 yigit_celik dedi: Windows 10 Pro indirdim bana Windows 10 Enterprise yükledi. Ayarlardan etkinlestir dedigimde ayarlar donuyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... KMS etkinleştirmeyi deneyin. Key Management Services (KMS) client activation and product keys for Windows Server and Windows Microsoft'un paylaştığı bir doküman. CMD'yi yönetici olarak açın. Sonra slmgr.vbs /ipk "NPPR9-FWDCX-D2C8J-H872K-2YT43" komutunu yazın, (eğer hata verirse attığım siteden başka bir key deneyin.) Sonra slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc yazın (eğer hata verirse CMD'yi kapatıp yönetici olarak tekrardan çalıştırın. Sonra slmgr.vbs -ato yazın.
yigit_celik dedi: Windows 10 Pro indirdim bana Windows 10 Enterprise yükledi. Ayarlardan etkinlestir dedigimde ayarlar donuyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... KMS etkinleştirmeyi deneyin. Key Management Services (KMS) client activation and product keys for Windows Server and Windows Microsoft'un paylaştığı bir doküman. CMD'yi yönetici olarak açın. Sonra slmgr.vbs /ipk "NPPR9-FWDCX-D2C8J-H872K-2YT43" komutunu yazın, (eğer hata verirse attığım siteden başka bir key deneyin.) Sonra slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc yazın (eğer hata verirse CMD'yi kapatıp yönetici olarak tekrardan çalıştırın. Sonra slmgr.vbs -ato yazın.