Windows 10 Etkinleştirme Sorunu

uygaryildirim

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar ben USB uzerinden toplama kasama w10'u kurdum. Yalniz sag altta w10'u etkinlestirmelisiniz yazisi var. Sanirim crack yapmam gerekiyormus. 1 ay sureli w10 mu oluyor bu bir yardim eder misiniz? 500TL yazilima vermek istemiyorum. Simdiden tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
G2A'dan Windows 7 veya Windows 8.1 lisansı satın al. Bu key ile etkinleştirebilirsin. 50-60 TL gibi rakamlara bulmak mümkün.
Hocam bu key dediginiz sey ne?
Windows 7 daha pahali normalde su anda. G2A dediginiz yer nasil bir site?

Key dediğimiz şey, kurulum anahtarı. Windows'u kurarken giriyorsunuz. İnternet bağlantınız olsun kurulum yaparken. G2A, Gittigidiyor benzeri bir site. Satıcılar ürünlerini satıyor. Eğer key alacak maddi durumunuz yoksa size bir adet Windows 10 Home key'i verebilirim.

Hocam cok tesekkur ederim ama yaptim heralde. Crack bir program indirdim sag alttaki yazi gitti. W10 ent sistemimi tanidi ve etkinlesmis oldu. Nasil oldu bilmiyorum Bir sorun cikmaz umarim.
Ama cok tesekkurler teklifiniz icin.

Hocam cok tesekkur ederim ama yaptim heralde. Crack bir program indirdim sag alttaki yazi gitti. W10 ent sistemimi tanidi ve etkinlesmis oldu. Nasil oldu bilmiyorum Bir sorun cikmaz umarim.
Ama cok tesekkurler teklifiniz icin.
Nasıl yaptın yanı şey bende de var. Yardımcı olursan çok mutlu olurum. Bu olay en son Wın 10 güncellemesinden sonra oldu.

Sizin için değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…