Arkadaslar ben USB uzerinden toplama kasama w10'u kurdum. Yalniz sag altta w10'u etkinlestirmelisiniz yazisi var. Sanirim crack yapmam gerekiyormus. 1 ay sureli w10 mu oluyor bu bir yardim eder misiniz? 500TL yazilima vermek istemiyorum. Simdiden tesekkurler.
Key dediğimiz şey, kurulum anahtarı. Windows'u kurarken giriyorsunuz. İnternet bağlantınız olsun kurulum yaparken. G2A, Gittigidiyor benzeri bir site. Satıcılar ürünlerini satıyor. Eğer key alacak maddi durumunuz yoksa size bir adet Windows 10 Home key'i verebilirim.
Key dediğimiz şey, kurulum anahtarı. Windows'u kurarken giriyorsunuz. İnternet bağlantınız olsun kurulum yaparken. G2A, Gittigidiyor benzeri bir site. Satıcılar ürünlerini satıyor. Eğer key alacak maddi durumunuz yoksa size bir adet Windows 10 Home key'i verebilirim.
Hocam cok tesekkur ederim ama yaptim heralde. Crack bir program indirdim sag alttaki yazi gitti. W10 ent sistemimi tanidi ve etkinlesmis oldu. Nasil oldu bilmiyorum Bir sorun cikmaz umarim.
Ama cok tesekkurler teklifiniz icin.
Hocam cok tesekkur ederim ama yaptim heralde. Crack bir program indirdim sag alttaki yazi gitti. W10 ent sistemimi tanidi ve etkinlesmis oldu. Nasil oldu bilmiyorum Bir sorun cikmaz umarim.
Ama cok tesekkurler teklifiniz icin.
Windows'um tamamen orijinaldir. Ben ilk bilgisayarımı aldığımda Windows 8.1 idi sağda çıkan güncelleme yazısını görüp 10 geçmiştim korsanlık bir durum yok.