Windows 10 etkinleştirme sorunu

DarkPassenger

Megapat
Katılım
29 Mayıs 2014
Mesajlar
113
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Sorunum, eski anakartım takılıyken win 7'den win 10 home'a yükseltmiştim ve win 7, win 10'nun ürün anahtarlarını sakladım fakat anakart arızadan dolayı garantiye gitti ve garantiden ürün iadesi kararı geldi ve eski anakartım gelmedi. Parası ödendi fakat şu an yeni aldığım anakartta windows etkinleşmiyor. "Ürün anahtarı kullanılıyor" tarzında hata alıyorum. Müşteri hizmetlerine de ulaşamıyorum. Sabit telefon gerekiyormuş oda evde yok. Bir yerden bulsam da nasıl kanıtlıcam ? Ürünün benim olduğunu oem ürün anahtarıydı ve sadece ürün anahtarları var bende.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft EULA sözleşmesinde buna değinilmiş olunup bunu kabul etmiş sayılırsınız. Yani başka bir anakart ile lisansınızı kullanamazsınız.
Bundan önce 2 anakart değiştirdim ve kullandım. Fakat Z97 gaming 5'in biosuna gömüldü. Garantiye vermeden önce deaktif etmem lazımdı. Bilmiyordum öyle bir şey yapılacağını. O yüzden başka bir çözümü yok mu diye sorayım dedim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı