Windows 10 etkinleştirme sorunu

Von Neumann

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, laptopum içerisinde 8.1 ile gelmişti ücretsiz win 10 geçişi açıldığında hemen geçtim ve cok memnun kaldım. Uzun dönem kullandıktan sonra performans düşüşü sebebiyle sıfırlama işlemi yapmak istedim fakat %58'de donunca formatlamaya karar verdim aynı sürüm win 10 yükledim. USB bootlayarak başladığımda kırmızı siyah bir erken sistemin bir signaturea sahip olduğunu yazdı. Anakarta yüklü gelen keyim fakat yükledim bitti key isteyen ekrana PC altındaki w n yazan keyi girdiğimde hata verdi. Şimdi ne yapmam lazım ? Keyimi tanımıyor PC fakat anakartta olan bir key var. İlla win 8.1 mi lazım yoksa başka bir yol ile en son kullandığım win 10'u kullanabilir miyim orjinal olarak ? Teşekkürler şimdiden. Bu arada biraz bakindim ancak net bir cevap bulamadım diye konu açtım. Foruma gelip ilk mesajıyla konu açmış diye kızmayın lütfen

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 kurulumunda key girmene gerek yok o kısmı atlayabilirsin. Sistem kurulduğunda ve internete bağlandığında sistem otomatik olarak etkinleşir. Eski Windows 8.1 seriali ile işin yok artık. Her Windows 10 kurulumundan sonra sistem kendi etkinleşir.

Eğer ki sistemde RAM anakart
gibi değişiklik yapmadıysanız dijital güncelleme ile internete bağlandığınızda otomatikman aktif olacaktır.

İnternet bağlantısını kapatıp, pcyi yeniden başlattıktan sonra tekrar internete bağladım ve aktifleşti. Teşekkür ederim ilginiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…