Hasanbekta3 Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 37 Yer Ankara Daha fazla Meslek Öğrenci 16 Haziran 2020 #1 Windows 10 etkin değil. CMD yardımıyla etkinlestirmeye calısınca hata veriyor, nasıl etkinlestirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2020
Windows 10 etkin değil. CMD yardımıyla etkinlestirmeye calısınca hata veriyor, nasıl etkinlestirebilirim?
N nevtugardic Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2020 #2 Hasanbekta3 dedi: Windows 10 etkin değil. CMD yardımıyla etkinlestirmeye calısınca hata veriyor, nasıl etkinlestirebilirim? Genişletmek için tıkla... İnternetten OEM kod alıp etkinleştirebilirsiniz.
Hasanbekta3 dedi: Windows 10 etkin değil. CMD yardımıyla etkinlestirmeye calısınca hata veriyor, nasıl etkinlestirebilirim? Genişletmek için tıkla... İnternetten OEM kod alıp etkinleştirebilirsiniz.
Berat Efe Sanır Centipat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 676 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Tohma Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2020 #3 Hasanbekta3 dedi: Windows 10 etkin değil. CMD yardımıyla etkinlestirmeye calısınca hata veriyor, nasıl etkinlestirebilirim? Genişletmek için tıkla... CMD ile olmaz. İnstagram verir misiniz ? Etkinleştirme yolu atayım.
Hasanbekta3 dedi: Windows 10 etkin değil. CMD yardımıyla etkinlestirmeye calısınca hata veriyor, nasıl etkinlestirebilirim? Genişletmek için tıkla... CMD ile olmaz. İnstagram verir misiniz ? Etkinleştirme yolu atayım.
c0s4r Centipat Katılım 24 Şubat 2020 Mesajlar 244 Çözümler 1 Yer Rize Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2020 #4 CMD yoluyla dediğiniz illegal bir işlem yapmaya çalışıyorsunuz. Burada o tür durumlarda yardım veya destek yasak diye biliyorum
CMD yoluyla dediğiniz illegal bir işlem yapmaya çalışıyorsunuz. Burada o tür durumlarda yardım veya destek yasak diye biliyorum
Hasanbekta3 Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 37 Yer Ankara Daha fazla Meslek Öğrenci 17 Haziran 2020 #5 Berat Efe Sanır dedi: CMD ile olmaz. İnstagram verir misiniz ? Etkinleştirme yolu atayım. Genişletmek için tıkla... hasanbektas.0
Berat Efe Sanır dedi: CMD ile olmaz. İnstagram verir misiniz ? Etkinleştirme yolu atayım. Genişletmek için tıkla... hasanbektas.0