Windows 10 Etkinleştirmede 0x8007007B Hatası

enesbaspinar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle kısa bir özet geçeyim hatayı. Laptopuma (win 10 home single language) format atmak için buradaki Win 10 ISO'yu indirdim. İndirmeden öncede gömülü keyi bulup telefona kaydettim. Bu keye 3-4 farklı programdan baktım hepsi aynıydı. Formattan sonra keyi girmeme rağmen kabul etmiyor. Bir adet yazı çıktı etkinleştirme kısmında onu da paylaşıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

1.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle Buradan ShowkeyPlus'u indirin çalıştırın. OEM key bölümü size lazım olacak olan yer, daha sonra çalıştırı açıp slui yazıp tamam deyin, OEM keyi bu bölüme girin. Eğer bu şekilde yine olmaz ise CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve Slmgr -ipk xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx girin.
xxxxx bölümüne 25 haneli OEM keyi gireceksiniz.

Öncelikle Buradan ShowkeyPlus'u indirin çalıştırın. OEM key bölümü size lazım olacak olan yer, daha sonra çalıştırı açıp slui yazıp tamam deyin, OEM keyi bu bölüme girin. Eğer bu şekilde yine olmaz ise CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve Slmgr -ipk xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx girin.
xxxxx bölümüne 25 haneli OEM keyi gireceksiniz.
Kabul etmiyor maalesef sorun burda.

@enesbaspinar
Eğer gerçekten indirdiğin İSO Windows 10 Home Single Language ise o zaman aşağıdakini dener misin.

• Windows+R çalıştırı aç
  • Açılan pencereye slui 3 yaz ve tamam de
  • Gelen pencereye elindeki ürün anahtarını yazıp tamam de

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı