squexs Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 268 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #1 Windows 10 Pro kullanıyorum. Deneme sürümü masaüstü duvar kağıdını normal bir fotoğraf koydum ama pek uymadı. Eski olan normal Windows 10 duvar kağıdını tekrar nasıl yapabilirim?
Windows 10 Pro kullanıyorum. Deneme sürümü masaüstü duvar kağıdını normal bir fotoğraf koydum ama pek uymadı. Eski olan normal Windows 10 duvar kağıdını tekrar nasıl yapabilirim?
Dengsiz Megapat Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 350 Çözümler 2 Yer Antalya,Muratpaşa Daha fazla Sistem Özellikleri *GIGABYTE B550 GAMING X V2 Amd B550 *AMD Ryzen™ 7 5800X3D *Kingston Fury Beast RGB 16 GB 3200 MHz(x2) *Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2 Ssd*Zotac Geforce Rtx 4070 Ti Trinity 12GB Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #2 Tüm ayarlar>Kişiselleştirme>Arka plan kısmında bulabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS squexs Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 268 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #3 Dengsiz dedi: Tüm ayarlar>Kişiselleştirme>Arka plan kısmında bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hocam Windows etkin olmadığı için değiştiremiyorum. kilitli Artı 0 Eksi
Dengsiz dedi: Tüm ayarlar>Kişiselleştirme>Arka plan kısmında bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hocam Windows etkin olmadığı için değiştiremiyorum. kilitli
Dengsiz Megapat Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 350 Çözümler 2 Yer Antalya,Muratpaşa Daha fazla Sistem Özellikleri *GIGABYTE B550 GAMING X V2 Amd B550 *AMD Ryzen™ 7 5800X3D *Kingston Fury Beast RGB 16 GB 3200 MHz(x2) *Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2 Ssd*Zotac Geforce Rtx 4070 Ti Trinity 12GB Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #4 Çok özür dilerim görmemişim yanıtınızı Windows'un kendi duvar kağıdını internet üzerinde bulup ayarla yaparak değiştirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Çok özür dilerim görmemişim yanıtınızı Windows'un kendi duvar kağıdını internet üzerinde bulup ayarla yaparak değiştirebilirsiniz.
KS KS squexs Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 268 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #5 Dengsiz dedi: Çok özür dilerim görmemişim yanıtınızı Windows'un kendi duvar kağıdını internet üzerinde bulup ayarla yaparak değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hocam denedim ama şuan o kadar kötü bir görüntü var ki.. Artı 0 Eksi
Dengsiz dedi: Çok özür dilerim görmemişim yanıtınızı Windows'un kendi duvar kağıdını internet üzerinde bulup ayarla yaparak değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hocam denedim ama şuan o kadar kötü bir görüntü var ki..
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.879 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #6 Windows'un yüklü olduğu disk/bölüm -> Windows -> Web -> Wallpaper -> Windows konumunda orijinal duvar kağıdını bulabilirsin. Artı 0 Eksi
Windows'un yüklü olduğu disk/bölüm -> Windows -> Web -> Wallpaper -> Windows konumunda orijinal duvar kağıdını bulabilirsin.
F fb USTAWUU Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 175 3 Ağustos 2024 #7 squexs dedi: Hocam denedim ama şu an o kadar kötü bir görüntü var ki. Genişletmek için tıkla... Kral hallettinmi sorunu. fb USTAWUU dedi: Kral hallettinmi sorunu. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptın istediğini koyabiliyor musun? Son düzenleme: 31 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
squexs dedi: Hocam denedim ama şu an o kadar kötü bir görüntü var ki. Genişletmek için tıkla... Kral hallettinmi sorunu. fb USTAWUU dedi: Kral hallettinmi sorunu. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptın istediğini koyabiliyor musun?