Windows 10 etkinleştirmek gerekli mi?

Jetlisans'dan alınır mı?

KMS pico virüs değil mi?

Alınır. Güvenilir bir sitedir. Çevremde ve forumda alan çok kişi var. Bir sıkıntı yaşandığını görmedim. Sıkıntı yaşarsanız yardımcı oluyorlar. Ayrıca Sağlam lisans da var. Oraya da bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
MAK keylere kötü diyorlar adam gibi alacak site bulamadım link atar mısın önerdiğin varsa.
5 liraya alıyorsun zaten bir keyden beklentin nedir? 3 yıl önce aldığım MAK keyi hâlâ kullanıyorum ben.
Pttavm sitesinde bulabilirsin.

KMSpico yerine CMD'yi kullanarak etkinleştiririm daha iyi. Sakın böyle etkinleştirme uygulamalarına güvenmeyin.

KMSpico yerine CMD'yi kullanarak etkinleştiririm daha iyi. Sakın böyle etkinleştirme uygulamalarına güvenmeyin.

Zamanında bilmeden kullanmıştım format attım virüs olaylarını öğrendikten sonra.

Hocam jetlisansdan alsam key OEM mi yoksa Retail mi ben anlayamadımda yazmıyor sanırım.

CMD ile olanada KMSpico sunucularına bağlanıyor diyordu bazı kişiler.

Zamanında bilmeden kullanmıştım format attım virüs olaylarını öğrendikten sonra.

Hocam jetlisansdan alsam key OEM mi yoksa Retail mi ben anlayamadımda yazmıyor sanırım.

OEM keyi kullandığınız bilgisayarda etkinleştirirseniz o bilgisayarda kalacaktır. Retail lisans ise başka bilgisayara taşıma imkanı sağlar. Yani OEM key anakartınıza yapışır ve sadece o bilgisayarda kullanılabilir. Eğer bilgisayarı satmayı düşünüyorsanız ve keyimi sonra alırım diyorsanız Retail alın.

Yok hocam farkını az çok biliyorum jetlisans sitesinde satılan key hangisi diye sormuştum.

OEM daha iyi gibi geldi bilgisayarı satmam sizce OEM mi alayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…