Muhtemelen Windows'un farklı bir sürümünü etkinleştirmeye çalışıyorsun. Örneğin Windows 10 Pro lisansı ama sen Home lisansı deniyorsun gibi.
@F4T1H hocam aynı çözümün videosunu paylaşmış, gözümden kaçmış. Tekrar düşmüş gibi oldu ama kusura bakma.Komut istemcisini yönetici olarak çalıştırıp aşağıdaki kodu uygular mısın?
Sıfır yazdığım yerlere elindeki kodu girmen gerekiyor.
slmgr.vbs /ipk 0000-0000-0000-0000
Dediklerinizi yaptım. Key başarıyla silindi. Şimdi yeniden keyi girmeyi deniyicem pc-yi yeniden başladıktan sonra. Umarım olurHocam CMD'den product Key'i kaldırman gerekli olabilir.
slmgr /upk
slmgr /cpky
slmgr /rearm
Sırası ile CMD'ye bu kodları yapıştırdıktan sonra internetin kapalı bir şekilde dener misin?
@Sierra19
başkan bende bugün formatladım aynı sorun var çöze bildinmi acabaHocam şimdi bunları yaptıktan sonra key'i yeniden girmeyimi denemeliyim.@byfortius
Dediklerinizi yaptım. Key başarıyla silindi. Şimdi yeniden keyi girmeyi deniyicem pc-yi yeniden başladıktan sonra. Umarım olur
bide bende ssd sıfırlandı 1 tb lik harddisk sıfırlanmadı yüklü olan oyunlar falan gidik temizlicem ama nasıl yapılıcağını bilmiyorum yardımcı olabilirmisinbaşkan bende bugün formatladım aynı sorun var çöze bildinmi acaba
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.