Windows 10 etkinleştirmeye çalışırken 0x8007007B hatası

Sierra19

Decapat
Daha fazla  
Kaç gündür aktifleştirmeye çalışıyorum ama aynı hatayı alıyorum. Bu hata bilgisayarıma format attıktan sonra oldu. Elimde orjinal key de var ama ne yapsam aynı hata.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen Windows'un farklı bir sürümünü etkinleştirmeye çalışıyorsun. Örneğin Windows 10 Pro lisansı ama sen home lisansı deniyorsun gibi.

Muhtemelen Windows'un farklı bir sürümünü etkinleştirmeye çalışıyorsun. Örneğin Windows 10 Pro lisansı ama sen Home lisansı deniyorsun gibi.

O zaman olunca "Pro yükleyin" diyor, hocam.
Hata vermiyordu bende yani.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bunu bi' deneyin

O zaman olunca "Pro yükleyin" diyor, hocam.
Hata vermiyordu bende yani.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bunu bi' deneyin

Bazen demiyor hocam karşılaştığım için söylüyorum. @Sierra19 @F4T1H hocamın paylaştığı yöntemi bir deneyin. Bunda da sonuç alamazsanız internet bağlantısını kapatıp dener misiniz ?

Komut istemcisini yönetici olarak çalıştırıp aşağıdaki kodu uygular mısın?
Sıfır yazdığım yerlere elindeki kodu girmen gerekiyor.

slmgr.vbs /ipk 0000-0000-0000-0000
Komut istemcisini yönetici olarak çalıştırıp aşağıdaki kodu uygular mısın?
Sıfır yazdığım yerlere elindeki kodu girmen gerekiyor.

slmgr.vbs /ipk 0000-0000-0000-0000
@F4T1H hocam aynı çözümün videosunu paylaşmış, gözümden kaçmış. Tekrar düşmüş gibi oldu ama kusura bakma.

@byfortius Hocam şimdi de bu hatayı alıyorum. Ama bir detayı da söyleyeyim Windows'u kurarken Windows 10 Pro olarak kurmuştum ve birkaç gün aktifleştirme yapmadım diye Education oldu. Orasını ben de anlamadım.

1654173196700.png
Hata tam olarak böyle.

@byfortius Hocam interneti kapatıp da denedim ama yine de bir şey değişmedi.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-06-02 162834.png
    Ekran görüntüsü 2022-06-02 162834.png
    6,1 KB · Görüntüleme: 249
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam CMD'den product Key'i kaldırman gerekli olabilir.
slmgr /upk
slmgr /cpky
slmgr /rearm

Sırası ile CMD'ye bu kodları yapıştırdıktan sonra internetin kapalı bir şekilde dener misin?
@Sierra19

Hocam şimdi bunları yaptıktan sonra key'i yeniden girmeyimi denemeliyim.@byfortius
Hocam CMD'den product Key'i kaldırman gerekli olabilir.
slmgr /upk
slmgr /cpky
slmgr /rearm

Sırası ile CMD'ye bu kodları yapıştırdıktan sonra internetin kapalı bir şekilde dener misin?
@Sierra19
Dediklerinizi yaptım. Key başarıyla silindi. Şimdi yeniden keyi girmeyi deniyicem pc-yi yeniden başladıktan sonra. Umarım olur

Hocam şimdi bunları yaptıktan sonra key'i yeniden girmeyimi denemeliyim.@byfortius

Dediklerinizi yaptım. Key başarıyla silindi. Şimdi yeniden keyi girmeyi deniyicem pc-yi yeniden başladıktan sonra. Umarım olur
başkan bende bugün formatladım aynı sorun var çöze bildinmi acaba

başkan bende bugün formatladım aynı sorun var çöze bildinmi acaba
bide bende ssd sıfırlandı 1 tb lik harddisk sıfırlanmadı yüklü olan oyunlar falan gidik temizlicem ama nasıl yapılıcağını bilmiyorum yardımcı olabilirmisin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı