Windows 10, F710'u görmüyor

kermwastakenn

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, arkadaşımdan ödünç aldığım F710'u benim bilgisayarım görmüyor. Ancak aldığım günün sabahı arkadaşımda sorunsuzdu. Sıfırdan pil aldım denedim ama sonuç yine nafile. F710 driver kurmayı denedim işe yaramadı.

Hardware Tester bu sayfada gözüküyor mu extra olarak DS4 Windows yazılımına ihtiyaç duyabiliyor olabilirsin.

Ya usb portunda sıkıntı var yada gamepadde.

Manuel olarak aygıt eklemeyi biliyor musunuz ? 7-8 sen e önce F710'um vardı ve Windows 10 da böyle bir sorun ile karşılaşıyordum. Manuel olarak kolu eklerseniz tanıyor.

Ya USB portunda sıkıntı var ya da gamepadde.

Hocam anakarttaki her portu denedim ve portlar çalışıyor. Alıcı da çalışıyor arkadaşım aynı gün sorunsuz kullanmıştı

Manuel olarak aygıt eklemeyi biliyor musunuz ? 7-8 sen e önce F710'um vardı ve Windows 10 da böyle bir sorun ile karşılaşıyordum. Manuel olarak kolu eklerseniz tanıyor.
Bilmiyorum hocam.

USB portu sağlam olsada her cihazı çalıştırmayabilir.

Bütün portları dene. Gamepadide başka cihazlarda dene bir bak.

USB portu sağlam olsa da her cihazı çalıştırmayabilir.

Bütün portları dene. Gamepadide başka cihazlarda dene bir bak.

Alıcı ile alakalı bir sorun varmış hocam. Alıcıyı yukarı kaldırınca çalışmaya başlıyor. Benim portlar sorunludur diye kolun kutusundan çıkan USB uzatma kablosunu da alıp denedim ancak sorun hala aynı. Bahtsızlığımdan elime alır almaz kullanamadan böyle oldu

Elin avrupalısı o kol ile denizaltı sürüyor. Sizde ki de şanssızlık işte

USB portları başa beladır. Bu sorunlar daha hiçbirşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…