Windows 10 FACEIT CS:GO "This program does not support" hatası

• Konuyu başlatan amx22
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 3.582

amx22

Megapat
Sistemimi Windows 7 64 Bit Ultimate'den Windows 10 Pro'ya geçirdim.
Bu videoyu izleyerek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

FACEIT anti cheat yazılımını çalıştıramıyorum.

Aldığım hata alttaki resimdeki gibi.

Tüm güncelleştirmeleri yaptım bu arada.

Nasıl düzeltebilirim bu sorunu yardım eder misiniz?

Windows 10 21H2 sürüm

33.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemimi Windows 7 64 Bit Ultimate'den Windows 10 Pro'ya geçirdim.
Bu videoyu izleyerek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

FACEIT anti cheat yazılımını çalıştıramıyorum.

Aldığım hata alttaki resimdeki gibi.

Tüm güncelleştirmeleri yaptım bu arada.

Nasıl düzeltebilirim bu sorunu yardım eder misiniz?

Windows 10 21H2 sürüm

Eki Görüntüle 1351419

Faceit windows desteği kesilmemiş tüm sürümleri destekliyor.
Normal şartlarda:
1649223428309.png
2023'e kadar Faceit kullanabilmeniz lazım. Tavsiyem tüm güncellemeleri teker teker kontrol etmeniz.

Dosya Ekleri

• 1649223414483.png
    1649223414483.png
    1,1 KB · Görüntüleme: 99
Anladım da ben sanırsam windows 7 ye geri dönücem windows 10 un en kasmayan ltsc 2019 versiyonunu yüklemek istiyorum bu mümkünmüdür?
faceit çalıştırır mı? bu versiyonu windows10 un?

bide ben usb ye iso yazarken uefi seçiliydi
benim bios da uefi karşısında hayır yaziyordu aida64 den bakmıştım uefi desteği yok bnm biosta
iso yazarken uefi seçmemelimiydim acaba? gerçi bi hata almadım herşey çalışıyor faceit ac hariç.

bide güvenlik duvari antivirus falan kapalıydı onlari aktif mi etmem lazımdı ondanmi Faceit Ac açılmadı acaba?

Anladım da ben sanırsam windows 7 ye geri dönücem windows 10 un en kasmayan ltsc 2019 versiyonunu yüklemek istiyorum bu mümkünmüdür?
faceit çalıştırır mı? bu versiyonu windows10 un?

bide ben usb ye iso yazarken uefi seçiliydi
benim bios da uefi karşısında hayır yaziyordu aida64 den bakmıştım uefi desteği yok bnm biosta
iso yazarken uefi seçmemelimiydim acaba? gerçi bi hata almadım herşey çalışıyor faceit ac hariç.
Uefi sistemi Legacy/BIOS seçeneğiyle de yükleyebiliyorsunuz. Hata almadıysanız bir sıkıntı yok.
Şu kısımdan Windows desteğine bakabilirsiniz Windows 10 version history - Wikipedia. Faceit ekibi Windows desteğinin kesildiği versiyonlarda Faceit'in çalışmayacağını belirtiyor ona göre neyi yükleyip yüklemeyeceğinize karar verebilirsiniz.

Bilgilendirme için teşekkürler ozaman ben en kasmayan gereksiz mağaza özelliği olmayan windows 10 ltsc 2019 versiyonunu yükliyim en iyisi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı