yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.823 Makaleler 1 Çözümler 16 31 Ocak 2018 #1 Arkadaşlar Windows 10 Fall Creators update yüklemek istiyorum ancak Windows'umun son sürüm olduğu gözüküyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca sistemimle ilgili 2 resim paylaştım. Umarım size yardımcı olur. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2018
Arkadaşlar Windows 10 Fall Creators update yüklemek istiyorum ancak Windows'umun son sürüm olduğu gözüküyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca sistemimle ilgili 2 resim paylaştım. Umarım size yardımcı olur.
Mikael Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2014 Mesajlar 1.253 Çözümler 7 Yer Zürich/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 31 Ocak 2018 #2 16299 zaten Fall Creators sürüm numarasi.
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.823 Makaleler 1 Çözümler 16 31 Ocak 2018 #3 Mikael dedi: 16299 zaten Fall Creators sürüm numarasi. Genişletmek için tıkla... Ama Fall Creators Update'in bütün özelliklerini barındırmıyor benim bilgisayarım şu anda.
Mikael dedi: 16299 zaten Fall Creators sürüm numarasi. Genişletmek için tıkla... Ama Fall Creators Update'in bütün özelliklerini barındırmıyor benim bilgisayarım şu anda.
Mikael Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2014 Mesajlar 1.253 Çözümler 7 Yer Zürich/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 31 Ocak 2018 #4 yigidyum dedi: Ama Fall creators update sürümünün bütün özelliklerini barındırmıyor Benim bilgisayarım şu anda. Genişletmek için tıkla... Single Language/Home/Education/Pro surumlerinden hangisini kullaniyorsun? Kullandigin surume gore bazi ozellikler degisebilir.
yigidyum dedi: Ama Fall creators update sürümünün bütün özelliklerini barındırmıyor Benim bilgisayarım şu anda. Genişletmek için tıkla... Single Language/Home/Education/Pro surumlerinden hangisini kullaniyorsun? Kullandigin surume gore bazi ozellikler degisebilir.
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.823 Makaleler 1 Çözümler 16 31 Ocak 2018 #5 Mikael dedi: Single Language/Home/Education/Pro surumlerinden hangisini kullaniyorsun? Kullandigin surume gore bazi ozellikler degisebilir. Genişletmek için tıkla... Pro sürümünü kullanıyorum.
Mikael dedi: Single Language/Home/Education/Pro surumlerinden hangisini kullaniyorsun? Kullandigin surume gore bazi ozellikler degisebilir. Genişletmek için tıkla... Pro sürümünü kullanıyorum.
Mikael Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2014 Mesajlar 1.253 Çözümler 7 Yer Zürich/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 31 Ocak 2018 #6 Hangi ozellik yok?
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.823 Makaleler 1 Çözümler 16 31 Ocak 2018 #7 Mikael dedi: Hangi ozellik yok? Genişletmek için tıkla... Şöyle anlatayım, Normal Windows 10 Pro özellikleri var ama Fall Creators Uptdate'in sağladığı hiçbir ekstra özellik yok.
Mikael dedi: Hangi ozellik yok? Genişletmek için tıkla... Şöyle anlatayım, Normal Windows 10 Pro özellikleri var ama Fall Creators Uptdate'in sağladığı hiçbir ekstra özellik yok.
Mikael Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2014 Mesajlar 1.253 Çözümler 7 Yer Zürich/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 31 Ocak 2018 #8 Örnek verebilir misin hangi ekstra ozellik yok diye?
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.823 Makaleler 1 Çözümler 16 1 Şubat 2018 #9 Mikael dedi: Örnek verebilir misin hangi ekstra ozellik yok diye? Genişletmek için tıkla... Yani Fall Creators Uptade'in getirdiği yeni özellikler yok. Mesela Cortana.
Mikael dedi: Örnek verebilir misin hangi ekstra ozellik yok diye? Genişletmek için tıkla... Yani Fall Creators Uptade'in getirdiği yeni özellikler yok. Mesela Cortana.
Ispanak Namık Kilopat Katılım 20 Ocak 2018 Mesajlar 86 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i5 12400F İşlemci Gigabyte H610M-H V2 Anakart Gigabyte GeForce RTX 4060 Ti Windforce Ekran Kartı XPG Lancer Blade DDR5 5600MHz 2x16 RAM Thermaltake S200 TG 650W 80+ Kasa Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 1 Şubat 2018 #10 yigidyum dedi: Yani Fall Creators Uptade'in getirdiği yeni özellikler yok. Mesela Cortana. Genişletmek için tıkla... Cortana Türkiye'de desteklenmiyor zaten.
yigidyum dedi: Yani Fall Creators Uptade'in getirdiği yeni özellikler yok. Mesela Cortana. Genişletmek için tıkla... Cortana Türkiye'de desteklenmiyor zaten.