MassiveAttack Kilopat Katılım 17 Şubat 2014 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2016 #1 -Games for windows live kurulu durumda. Uyumluluk ayarlarını değiştirmeyi denedim. İşe yaramıyor. Oyun orijinal, steam sürümü. Intel hd graphics 530 mevcut. Oyun açılıyor. Menüden play'e bastığımda çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2016
-Games for windows live kurulu durumda. Uyumluluk ayarlarını değiştirmeyi denedim. İşe yaramıyor. Oyun orijinal, steam sürümü. Intel hd graphics 530 mevcut. Oyun açılıyor. Menüden play'e bastığımda çalışmayı durdurdu hatası alıyorum.
Myth Gatherer Kilopat Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 502 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2016 #2 Windows 8'te bile bir sürü uyumluluk sıkıntısı çeken bir oyun dolayısıyla Windows 10'da çalışmama ihtimali yüksek internetten bunu düzeltebilecek bir mod var mı diye araştırın derim.
Windows 8'te bile bir sürü uyumluluk sıkıntısı çeken bir oyun dolayısıyla Windows 10'da çalışmama ihtimali yüksek internetten bunu düzeltebilecek bir mod var mı diye araştırın derim.