Windows 10 fare çok hızlı hareket ediyor

funchasetr

Megapat
Daha fazla  
Mouse imleci birden çok hızlı hareket etmeye başladı. Farklı mouse taktım ama sonuç aynı. Nasıl eski haline getirebilirim? Hiçbir Windows ayarıyla oynamadım. Denetim masasındaki ayarların hepsi defultta. Driverlarda sıkıntı olmuş olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oradan ayar yapıldığını ben de biliyorum ama yazılımsal bir sorun var. Ayrıca oradan yapılan ayarlar pek bir fayda etmiyor, stabil çalışmıyor. Farklı portlara takmama rağmen bir sonuç alamadım. Virüs bulaşmış olabilir mi?

• Aygıt yöneticisinden mouse ile ilgili ne varsa kaldırın ve sistemi yeniden başlatın.
  • İşaret tikliyse tiki kaldırıp tekrar deneyin.

• Fare üzerinde DP ayarı olabilir öyle bir tuş var ise göz atın.
  • Fareyi başka bir sistemde deneyin taktığınız sistemde de problem devam ederse yeni bir fare alabilirsiniz.

Aynı sorun bendede var 5 kere mouse değiştirdim format attım pcye düzelmedi PC yi guncelledim yine işe yaramadı
Tiki kaldirinca daha çok hızlanıyor
aynı sorun bendede var kardeşim farklı mouslar değiştirdim önce düzeliyor sonra tekrar aynısını yapıyor ilginç masaüstünde ve oyunlar hızlı farketmiyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…