O oOZAGOVOo Hectopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 40 27 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar bilgisayarımı açtığımda mouse imleci görünmüyor ama yeniden başlatınca bu sorun düzeliyor. Aynı zamanda oturumu kapat dediğimde siyah ekranda takılıyor sizce neden kaynaklanıyor bu durum? Ben çözemedim sistemim de yeni. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2021
Arkadaşlar bilgisayarımı açtığımda mouse imleci görünmüyor ama yeniden başlatınca bu sorun düzeliyor. Aynı zamanda oturumu kapat dediğimde siyah ekranda takılıyor sizce neden kaynaklanıyor bu durum? Ben çözemedim sistemim de yeni.
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 27 Temmuz 2021 #2 Windows kurulu geldiyse CMD'yi yönetici açarak SFC /scannow komutunu yazın.
O oOZAGOVOo Hectopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 40 29 Temmuz 2021 #3 BitikBirİnsanEvladı dedi: Windows kurulu geldiyse CMD'yi yönetici açarak SFC /scannow komutunu yazın Genişletmek için tıkla... Komutu yazdım ama bir şey olmadı
BitikBirİnsanEvladı dedi: Windows kurulu geldiyse CMD'yi yönetici açarak SFC /scannow komutunu yazın Genişletmek için tıkla... Komutu yazdım ama bir şey olmadı