Çözüldü Windows 10 Fare Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Kullandığım düzenlenmiş Windows 10 sürümünde oyunlarda fare sol üst köşeye kayıyor, ayrıca fare kaydırma hissi birazcık garip. Orijinal Windows 10'da bu sorunu yaşamıyorum, lütfen bana orijinal kullan yazmayın, Windows 10'u kötülemiyorum gayet güzel bir işletim sistemi fakat benim için tek sıkıntısı Microsoft'a veri göndermesi ve arkaplanda çalışan uygulamalar vs. Bu sorun yazılımsal bir sorun ve elbet bir çözümü vardır, orijinal Windows 10'un fare registry dosyasını alıp bu düzenlenmiş Windows 10 sürümüne entegre ettim fakat durum aynı. 😓
Sorunu daha anlaşılır olması için birkaç video yükledim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu sorun için aylardır uğraşıyorum, yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler. 🙃

Çözüm
Selamlar, arkadaşın dediği gibi sadece CS:GO'da oluyorsa konsola; m_rawinput 0 yazın. Hassasiyet ayarınız Windows'un ayarlarını kullanmanıza izin vereceği için artış olacaktır.
Aiminize bayıldım bu arada ;)
Arama çubuğuna fare ayarları yazın ve tıklayın daha sonra o pencerede ekstra fare ayarlarına gelin.

İmleç opsiyonları yazar

1581454814402.png

Enhance pointer... yazan yeri açıksa kapatın.

Eğer sadece oyunlarda özellikle Counter Strike oyununda oluyorsa oyun ile Windows uygulamasının aynı ayaraları kullanmasını kapatın.

Bu sorun bende CS 1.6 oynarken oluyordu aynı şekilde kayıyordu.

Selamlar, arkadaşın dediği gibi sadece CS:GO'da oluyorsa konsola; m_rawinput 0 yazın. Hassasiyet ayarınız Windows'un ayarlarını kullanmanıza izin vereceği için artış olacaktır.
Aiminize bayıldım bu arada ;)

Şaşırtıcı bir şekilde Raw Imput ayarını açınca düzeldi gibi. Yarım saat oynadım, hiç olmadı. Ayrıca mouse ayarlarını 1:1 olarak ayarladım ve şu an çok güzel AWP oynuyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı