BiginjapaN Hectopat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2017 #1 Recep Baltaş'ın altta verdiğim videosunu izledim, fakat bende UEFI ayarları çıkmadı o bölümde. Windows 10'da daha önce bir çok kez format attım, ancak şuanda biosa erişemiyorum. Sanırım daha önce Fast Bios Mode'u açmıştım. Nasıl kapatabilirim ? Windows'tan BIOS'a Giriş Rehberi
Recep Baltaş'ın altta verdiğim videosunu izledim, fakat bende UEFI ayarları çıkmadı o bölümde. Windows 10'da daha önce bir çok kez format attım, ancak şuanda biosa erişemiyorum. Sanırım daha önce Fast Bios Mode'u açmıştım. Nasıl kapatabilirim ? Windows'tan BIOS'a Giriş Rehberi
H H. Hüseyin Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2016 Mesajlar 1.464 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2017 #2 Anakart markanız nedir?
BiginjapaN Hectopat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2017 #3 H. Hüseyin dedi: Anakart markanız nedir? Genişletmek için tıkla... Çözdüm olayı, yabancı bir forum da gördüm. Appcenter indirip, fast boot programını kurdum, onun sayesinde kapatabildim.
H. Hüseyin dedi: Anakart markanız nedir? Genişletmek için tıkla... Çözdüm olayı, yabancı bir forum da gördüm. Appcenter indirip, fast boot programını kurdum, onun sayesinde kapatabildim.
H H. Hüseyin Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2016 Mesajlar 1.464 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2017 #4 O tip programlar da işe yarar. MSI marka anakart kullanıyorsanız MSI'ın FastBoot uygulamasını da kullanabilirsiniz.
O tip programlar da işe yarar. MSI marka anakart kullanıyorsanız MSI'ın FastBoot uygulamasını da kullanabilirsiniz.
Naybd Centipat Katılım 13 Mart 2020 Mesajlar 2 13 Mart 2020 #5 Windows 10 kurtarma bölümüne girin kutrama seçeneği ile Yeniden başlatın. Gelişmişi seçin uefi donanım ve yazılım için yeniden başlatı seçin. Bilgisayar yeniden başlayacak ve biosa girecek.
Windows 10 kurtarma bölümüne girin kutrama seçeneği ile Yeniden başlatın. Gelişmişi seçin uefi donanım ve yazılım için yeniden başlatı seçin. Bilgisayar yeniden başlayacak ve biosa girecek.
M mazxz Yoctopat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #6 BiginjapaN dedi: Çözdüm olayı, yabancı bir forum da gördüm. Appcenter indirip, Fast boot programını kurdum, onun sayesinde kapatabildim. Genişletmek için tıkla... Bana da gösterme şansınız var mı ayn sorunu yaşıyorum bende
BiginjapaN dedi: Çözdüm olayı, yabancı bir forum da gördüm. Appcenter indirip, Fast boot programını kurdum, onun sayesinde kapatabildim. Genişletmek için tıkla... Bana da gösterme şansınız var mı ayn sorunu yaşıyorum bende