Windows 10 fazla RAM göstermesi

Krexed

Centipat
PC'yi yeni açmama rağmen %59 RAM kullanımı var daha öncesinde böyle değildi LOL'de falan FPS düşmesi yapmazdı şimdi sürekli FPS düşmesi yapıyor bir çoğu yöntemi denedim düzelmiyor yardımcı olur musunuz bilgisayar laptop HP i5 2.20 GHz işlemci AMD ekran kartı var.
Az önce hesapladım toplam RAM kullanımı görev yöneticisinde gosterilenleri toplayınca 771.9 MB RAM yapıyor bu da 4 GB RAM'in yüzde 19-20 civarı yapiyor fakar şu an yüzde 47 gösteriyor bu da 4 GB RAM'in 1880 MB'i yapiyor diyeceğim şu ki 1109 MB RAM nerede ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 RAM kullanımı yüksek. Şu an RAM kullanımı normal. Daha önce windows 10'mu kullanıyordun? Daha düşük RAM kullanımı istiyorsan windows 7 kullanmanı tavsiye ederim.

2 Sekme Chrome açık arka planda 5 GB RAM kullanıyor şu an benim sistem, 4 GB RAM ile Win7 geçsen daha rahat olursun.

Ya çoğu 35 MB civarında fakat benim demek istediğim işlemler kısmında olanlardan fazla ram kullanımı var 1100 MB civarı fazladan gösteriyor yakı ne bileyim öncesinde değildi Max yüzde 25-30 kullanırdı ram şimdi 50 nin altına nadir iniyor bir çoğu foruma baktım yabancı forumlarda da adamlar şikayetçi
2 Sekme Chrome açık arka planda 5 GB RAM kullanıyor şu an benim sistem, 4 GB RAM ile Win7 geçsen daha rahat olursun.
Ram yükseltmeyi düşünüyorum sistemde 2gb AMD ekran kartı var i5 işlemci 5.nesil sizce ram yükseltip aynı zamanda termal macun fan bakımı yaptırsam sorun düzelir mi

Almışken 4GB daha al temiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…