morgannn Centipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #1 Burada bir sürü gerekli gereksiz font var mesela şu en alttakiler, ben bunları sil dediğim zaman silmiyor. Sebebini bilen var mı? Dosya Ekleri 1722942305769.png 283,8 KB · Görüntüleme: 18
Burada bir sürü gerekli gereksiz font var mesela şu en alttakiler, ben bunları sil dediğim zaman silmiyor. Sebebini bilen var mı?
H hakkuru Decapat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 746 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #2 morgannn dedi: Burada bir sürü gerekli gereksiz font var mesela şu en alttakiler, ben bunları sil dediğim zaman silmiyor. Sebebini bilen var mı? Eki Görüntüle 2275669 Genişletmek için tıkla... Sistem ayarları - yazı tipi ayarları bölümünden kaldırman lazım.
morgannn dedi: Burada bir sürü gerekli gereksiz font var mesela şu en alttakiler, ben bunları sil dediğim zaman silmiyor. Sebebini bilen var mı? Eki Görüntüle 2275669 Genişletmek için tıkla... Sistem ayarları - yazı tipi ayarları bölümünden kaldırman lazım.
morgannn Centipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #3 hakkuru dedi: Sistem ayarları - yazı tipi ayarları bölümünden kaldırman lazım. Genişletmek için tıkla... Oraya nasıl gireceğim?
hakkuru dedi: Sistem ayarları - yazı tipi ayarları bölümünden kaldırman lazım. Genişletmek için tıkla... Oraya nasıl gireceğim?
H hakkuru Decapat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 746 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #4 morgannn dedi: Oraya nasıl gireceğim? Genişletmek için tıkla... Arama kısmına "yazı tipi ayarları" yazabilirsin.
morgannn dedi: Oraya nasıl gireceğim? Genişletmek için tıkla... Arama kısmına "yazı tipi ayarları" yazabilirsin.