L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 12 Aralık 2021 #11 zYevmiye dedi: Enter, space, shift hepsine bastım olmuyor ? Genişletmek için tıkla... Ok tuşlarına basın Tamam kısmının rengi değişirse enter basın. gamecover dedi: Hocam AMD'nin Pop!_OS'ta iyi olduğunu söylediniz. İntel işlemciler için öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Konu açmanız gerek, ekran kartı olarak söyledim. Intel de iyidir.
zYevmiye dedi: Enter, space, shift hepsine bastım olmuyor ? Genişletmek için tıkla... Ok tuşlarına basın Tamam kısmının rengi değişirse enter basın. gamecover dedi: Hocam AMD'nin Pop!_OS'ta iyi olduğunu söylediniz. İntel işlemciler için öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Konu açmanız gerek, ekran kartı olarak söyledim. Intel de iyidir.
Z zYevmiye Decapat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 291 Çözümler 1 12 Aralık 2021 #12 Belki düzelir diye kapatıp yeniden yaptığımda bu hataydı aldım.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 12 Aralık 2021 #13 zYevmiye dedi: Belki düzelir diye kapatıp yeniden yaptığımda bu hataydı aldım. Eki Görüntüle 1240534 Genişletmek için tıkla... Başka bir uygulama kullanıyor, biraz bekleyin. Arkadaki uygulamalara bakın bi'.
zYevmiye dedi: Belki düzelir diye kapatıp yeniden yaptığımda bu hataydı aldım. Eki Görüntüle 1240534 Genişletmek için tıkla... Başka bir uygulama kullanıyor, biraz bekleyin. Arkadaki uygulamalara bakın bi'.
Z zYevmiye Decapat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 291 Çözümler 1 12 Aralık 2021 #14 Linuxginar dedi: Başka bir uygulama kullanıyor, biraz bekleyin. Arkadaki uygulamalara bakın bi'. Genişletmek için tıkla... Arkaplandaki uygulamarın kapanması için yeniden başlat yaptığımda sadece oturumu kapatıyor. Sistemi yeniden başlatmıyor. Linuxginar dedi: Ok tuşlarına basın Tamam kısmının rengi değişirse enter basın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler, sonunda yaptım. Son düzenleme: 12 Aralık 2021
Linuxginar dedi: Başka bir uygulama kullanıyor, biraz bekleyin. Arkadaki uygulamalara bakın bi'. Genişletmek için tıkla... Arkaplandaki uygulamarın kapanması için yeniden başlat yaptığımda sadece oturumu kapatıyor. Sistemi yeniden başlatmıyor. Linuxginar dedi: Ok tuşlarına basın Tamam kısmının rengi değişirse enter basın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler, sonunda yaptım.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 12 Aralık 2021 #15 zYevmiye dedi: Arkaplandaki uygulamarın kapanması için yeniden başlat yaptığımda sadece oturumu kapatıyor. Sistemi yeniden başlatmıyor. Çok teşekkürler, sonunda yaptım. Genişletmek için tıkla... Güzel, font tavsiyesi olarak JetBrains Mono iyidir terminal için font arıyorsanız. İyi günler dilerim!
zYevmiye dedi: Arkaplandaki uygulamarın kapanması için yeniden başlat yaptığımda sadece oturumu kapatıyor. Sistemi yeniden başlatmıyor. Çok teşekkürler, sonunda yaptım. Genişletmek için tıkla... Güzel, font tavsiyesi olarak JetBrains Mono iyidir terminal için font arıyorsanız. İyi günler dilerim!
O OzgunP Megapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.931 Makaleler 6 Çözümler 274 13 Aralık 2021 #16 ttf-mscorefonts-installer sadece çekirdek yazıtiplerini kurar. İstediğin yazıtipini internetten bulup, indirdiğin yazıtipine sağ tıklayarak yazıtipi aracı ile açıp kurabilirsin. Son düzenleme: 13 Aralık 2021
ttf-mscorefonts-installer sadece çekirdek yazıtiplerini kurar. İstediğin yazıtipini internetten bulup, indirdiğin yazıtipine sağ tıklayarak yazıtipi aracı ile açıp kurabilirsin.