Merhaba arkadaşlar Windows 10 Pro kullanıyorum. Sistemi yeni topladım 2 ay önce falan Windows'u kurdum şimdi format atmak istiyorum fakat BIOS'tan tam USB'yi seçtiğimde BIOS ekranı 10 15 saniye bekliyor ve sonra bu hata geliyor. Bir türlü çözemedim 2gündür arıyorum hiçbiyerde çözümü yok yardımcı olabilecek var mı?
R.
Windows 10 iso dosyasını USB belleğe doğru bir şekilde yazdırdığınıza emin misiniz? USB bellekte sorun var gibi geldi bana, tabiki daha bilgili arkadaşlar da bakarsa daha güzel yardımcı olabiliriz.
Microsoft'un kendi resmi web sitesinde indirme ve kurma aracı var 8 GB'lık bir flash disk ile bunu halledebilirsiniz. Temiz kurulum ve düzgün bir windows açısından.
Aynı sorun bende de var. Microsoftun kendi sitesinden win 10 indirip usb belek hazırladım. kuracağım laptopun hddsi formatlı ve boş. Ancak kuruluma geçtiğimde bu hatayı veriyor. Repair seçeneği de çıkmıyor.
Aynı sorun bende de var. Microsoftun kendi sitesinden win 10 indirip usb belek hazırladım. kuracağım laptopun hddsi formatlı ve boş. Ancak kuruluma geçtiğimde bu hatayı veriyor. Repair seçeneği de çıkmıyor.