7 708221 Centipat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 180 28 Aralık 2023 #21 İlhan TC dedi: Hocam F2 ile BIOS açıyordum ESC ile boot mu açılıyor. Genişletmek için tıkla... Evet.
İ İlhan TC Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.376 Çözümler 2 28 Aralık 2023 #22 AnimeKiye dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Peki boot açıldığı zaman direk USB seçme yerimi geliyor.
AnimeKiye dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Peki boot açıldığı zaman direk USB seçme yerimi geliyor.
7 708221 Centipat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 180 28 Aralık 2023 #23 İlhan TC dedi: Peki boot açıldığı zaman direk USB seçme yerimi geliyor. Genişletmek için tıkla... Normalde evet.
İlhan TC dedi: Peki boot açıldığı zaman direk USB seçme yerimi geliyor. Genişletmek için tıkla... Normalde evet.
İ İlhan TC Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.376 Çözümler 2 28 Aralık 2023 #24 AnimeKiye dedi: Normalde evet. Genişletmek için tıkla... Peki çıkılıyor değil mi sonra sıkıntı çıkmasın.
AnimeKiye dedi: Normalde evet. Genişletmek için tıkla... Peki çıkılıyor değil mi sonra sıkıntı çıkmasın.
7 708221 Centipat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 180 28 Aralık 2023 #25 İlhan TC dedi: Peki çıkılıyor değil mi sonra sıkıntı çıkmasın. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Bence baska bir konu daha aç baskalari yardim etsin.
İlhan TC dedi: Peki çıkılıyor değil mi sonra sıkıntı çıkmasın. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Bence baska bir konu daha aç baskalari yardim etsin.
snop02 Decapat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 2.876 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #26 İlhan TC dedi: Merhaba arkadaşlar. Format atacağım ancak disk seçme veya biçimlendirme kısmı geliyor. Kimi orada tüm ne varsa bicimlendir, sil yapıyor veya direkt bicimlendiriyor. Ben orayı anlamadım. Nasıl yapacağım orayı? SSD ve HDD var PC'de. Genişletmek için tıkla... Burada dikkat edin kurulum yapıcagınız her zmn disk 0 olmayabilir, Benim mesela SSD disk 1 Dosya Ekleri 1.png 3 MB · Görüntüleme: 36
İlhan TC dedi: Merhaba arkadaşlar. Format atacağım ancak disk seçme veya biçimlendirme kısmı geliyor. Kimi orada tüm ne varsa bicimlendir, sil yapıyor veya direkt bicimlendiriyor. Ben orayı anlamadım. Nasıl yapacağım orayı? SSD ve HDD var PC'de. Genişletmek için tıkla... Burada dikkat edin kurulum yapıcagınız her zmn disk 0 olmayabilir, Benim mesela SSD disk 1