Windows 10 format atarken disk silinemiyor

fakezhl

Hectopat
Yer
Afganistanda big boss ile birlikte
Daha fazla  
Evet, koyacağım videolarda nasıl bir sorun yaşadığımı net bir şekilde anlayacaksınız. Konuya bir cevap yazıp yarıda bırakacaksınız beni hiç yazmayın önceki konularda da böyle oldu.

USB ile atıyorsanız büyük ihtimal Rufus ile yanlış bir ayar yaptınız. Korkmayın çözümü çok zor değil.

USB ile atıyorsanız büyük ihtimal Rufus ile yanlış bir ayar yaptınız. Korkmayın çözümü çok zor değil.

Hocam Rufus ile atmadım Microsoft kendi programıyla attım.

Hocam laptop 4 yıllık FreeDOS değil laptop bu arada cezam vardı yazamadım kusura bakmayın.

Hocam Rufus ile atmadım Microsoft kendi programıyla attım.

Hocam laptop 4 yıllık FreeDOS değil laptop bu arada cezam vardı yazamadım kusura bakmayın.
Tam olarak nasıl bir hata alıyorsun?

Bir daha format atmadan önce bize danış ama gerekli ayarları ben size söylerim yada konu açın.

Bir daha format atmadan önce bize danış ama gerekli ayarları ben size söylerim ya da konu açın.

Hocam hata almıyorum da şimdi format USB'sini buldum bir de Technopat nasıl yapıyorsa bir de onu deneyeceğim.

Bir daha format atmadan önce bize danış ama gerekli ayarları ben size söylerim ya da konu açın.

Bu arada Technopat'ın UEFI Windows 10 Kurulum USB'si Hazırlama | 2019 - YouTube bu videosundaki ISO'yu nasıl indireceğim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…